Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Actualizare: Carmen Iohannis NU reprezintă Președintele României la o conferință internațională

Actualizare: Carmen Iohannis NU reprezintă Președintele României la o conferință internațională

Actualizare ora 21.45

Organizatorii Conferinței ”Lifelong Learning in Action: The university, employers, trainers and the community working together”, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu și Bucharest Professional Training College, revin asupra primului mesaj și susțin că s-a produs o eroare: Prima Doamnă este doar invitată la eveniment. Și nici măcar nu vine. ”Regretăm confuzia care a apărut în programul evenimentului și menționează că Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, nu este reprezentantul Administrației Prezidențiale și nu îl reprezintă pe președintele Klaus Iohannis. Menționăm că Prima Doamnă a primit o invitație oficială pentru a participa la acest eveniment, pe care nu a putut-o onora din cauza agendei încărcate, trimițându-ne în răspunsul oficial un mesaj de mulțumire”, se arată într-un comunicat transmis de organizatorii conferinței.

Știrea inițială:

Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, va avea un discurs oficial în numele șefului statului, în cadrul unei conferințe internaționale organizate mâine la Sibiu. Potrivit agendei oficiale a Conferinței pe tema formării continue și recalificării pe parcursul vieții profesionale, Carmen Iohannis va rosti un mesaj de bun-venit, în calitate de reprezentant al Biroului Președintelui României. Discursul Primei Doamne este programat în deschiderea sesiunii de mâine, imediat după cuvântările reprezentanților Universității "Lucian Blaga" și UNESCO și după Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummel.

În cadrul conferinței internaționale “Lifelong Learning in Action: The university, employers, trainers and the community working together”,  care va avea loc în perioada 19-20 noiembrie, la Ramada, se vor discuta aspecte care țin de adaptarea tinerilor la noile cerințe de pe piața muncii, în contextul în care, potrivit statisticilor, 80% din locurile de muncă disponibile în 2015 vor dispărea complet până în anul 2025. "Reunind studenți, absolvenți, experți în resurse umane, traineri şi angajatori din cadrul comunității, conferința va oferi sfaturi practice legate de modul în care pot fi implementate strategiile de formare continuă, atât la nivel individual cât și instituțional, și va demonstra valoarea și importanța pe care angajatorii le acordă dezvoltării profesionale continue în cadrul procesului de recrutare şi inserţie a absolvenţilor pe piaţa muncii", spune purtătorul de cuvânt al ULBS, Teodor Boantă.

program ULBS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

9 comentarii

Cetatean

Acum 8 ani

Putem sa vedem si noi, cititorii, o foto cu aceasta agenda care anunta evenimentul? Nu de alta dar pe toate paginile oficiale ale ULBS si partenerilor, nu am gasit nimic despre Carmen Iohannis. Nu ca ar fi ceva rau ptr. orasul nostru doar ca cei ce au preluat " vestea" i-au dat o tenta care nu e OK si sursa este tocmai ziarul dvs.
Raspunde

Fratele grah

Acum 8 ani

Pe vremea noastra,daca aveam ceva de spus vulgului,veneam,prin rotatie,unul dintre noi,nu ne trimeteam boresele!Ei,alte vremuri,nu-i asa bade Pericle?
Raspunde

gogu

Acum 8 ani

Marea D-na,cat de curand,va lua functia de Vice-Presedinte a Romaniei,daca se va modifica si Constitutia.
Raspunde

Zorro

Acum 8 ani

Pentru mine reprezinta mai nou nu prima doamna, ci prima hoata. M-am uitat la program si este foarte slab. Eu sunt deseori invitat la congrese, dezbateri in strainatate, insa asa un program slab mai rar. Dupa calitatea oamenilor, asa se prezinta si programa, dezbaterea. Aici ai dau dreptate lui Carmensita ca nu s-a deranjat, ar fi o pierdere de timp. Nu m-as mira sa vad pe agenda ei incarcata, plecarea cu sotul in Slovenia, sa ia micul dejun acolo, sa mai schimbe aerul.
Raspunde

Zorro Fenobarbital

Acum 8 ani

Esti si modest pe deasupra nenea zorro. Nu te baga nimeni in seama pe dincolo si ai gasit posibilitatea sa iti exprimi ideile in pauza de tratament. Stai acolo ca stai bine !!!!!!
Raspunde

Zorro

Acum 8 ani

Rectific, in loc de Slovenia=Slovacia
Raspunde

cetatean

Acum 8 ani

Felicitari TS! Este un gest foarte corect si laudabil sa rectificati o astfel de informatie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus