Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Efectul #colectiv la Primăria Sibiu: Poliția Locală a închis 16 baruri și cluburi fără acord de funcționare

Efectul #colectiv la Primăria Sibiu: Poliția Locală a închis 16 baruri și cluburi fără acord de funcționare

Între 400 și 1.000 de lei au fost amenzile aplicate de polițiștii locali din Sibiu proprietarilor de baruri și cluburi deschise fără acord de funcționare valabil, emis de Primărie. Iar cum respectivele baruri și cluburi nu erau surprinse pentru prima dată fără acest acord, aceiași polițiști locali au dispus suspendarea activității respectivelor baruri. Pentru emiterea acordului de funcționare, proprietarii de baruri și cluburi trebuie să atașeze la dosar o serie de autorizații și avize, printre care și cele emise de pompieri sau de instituțiile sanitar-veterinare. ”În sensul colaborării interinstituţionale, Poliţia Locală a comunicat aceste informaţii atât Inspectoratului Judeaţean de Poliţie, cât şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Direcţiei Regionale Antifraudă Sibiu. Poliţia Locală Sibiu continuă şi în prezent aceste controale”, mai informează reprezentanții Primăriei Sibiu, într-un comunicat de presă. Acordul de funcționare emis de Primăria Sibiu trebuia vizat anual.

Acte necesare pentru obținerea acordului de funcționare Sursa: site-ul Primăriei Sibiu

1.Cerere vizată la cam. 20 - pers. juridice, cam. 13 - pers. fizice - parter; 2. Actul constitutiv sau Autorizatir conf. Lege nr. 507/2002 (xerocopie); 3. Certificatul de înregistrare (xerocopie) şi certificat constatator; 4. Autorizaţia sanitară de funcţionare, xerocopie; 5. Autorizaţia sanitară veterinară de funcţionare, xerocopie, dacă este cazul; 6. Autorizaţia de mediu, (xerocopie); 7. Avizul organelor de pompieri (xerocopie); 8. Acordul şi avizele organelor de specialitate (ptr. medici, farmacii, cabinet radiologie, cinematografie); 9. Extras de C.F. (actualizat max. 3 luni) şi contract de închiriere, (actul care atestă posesia legală a spaţiului în care urmează să se desfăşoare activitatea) xerocopie; 10. Aviz pentru schimbarea destinaţiei încăperilor sau autorizaţia de construire (xerocopie); 11. Acordul colocatarilor, în cazul în care spaţiul are părţi în folosinţă comună; 12. Schiţă cu dimensiunile încăperilor şi supraf. terenului destinat; 13. Contract de salubritate (xerocopie); 14. Licenţa de difuzare a muzicii (de la Uniunea Compozitorilor - Sibiu, Str. N. Bălcescu nr. 24 - 0745.545.139), licenţa de la Uniunea Producătorilor de Fonograme din România - ţel. 0757.421.294 şi licenţa CREDIDAM (Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilosr Interpreţi, ţel. 0742558392, 0745127476) 15. Licenţa jocurilor de noroc însoţită de anexa - cu seria jocurilor expuse; 16. Autorizaţie montare firma - dacă este cazul (xerocopie); 17. Copie buletin de identitate; 18. Dosar.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

vasile

Acum 8 ani

la noi in imobil sint 2 firme, noi si vecinii nostrii de vis a vis nu am semnat nimic! intrarea e comuna firmele sint la etaj coruptia din primarie ! da nime nu verifica nimic! sa vad reactia celor din primarie nu am stiut,nu am vazut,am crezut...................
Raspunde

radu

Acum 8 ani

Vasile, Vasile... Aia cel putin lucrează si plătesc impozite si taxe la stat, ca sa ai tu ajutor social/pensie si caldura sa poti sa stai linistit pe geam si sa supravegezi vecinii. Precis esti oltean.
Raspunde

dragan

Acum 8 ani

Presa 2015. Turnul Sfatului. Spui ca : "Poliția Locală a închis 16 baruri și cluburi fără acord de funcționare" si tu dai 18 acte necesare pentru avize??? Pai cat de corect este pentru cititori sa nu spui ce cluburi si baruri au fost inchise? Pentru ca nu esti obiectiv, pentru ca daca dai numele, nu mai platesc firmele reclama pe site? Nu? De ce nu esti obiectiv sa spui numele cluburilor si barurilor care de fapt nu au avize pentru ca ne pun viata in pericol? Pentru ca : bani, de aia Turnul Sfatului. Ca va taiati sursa de bani daca sunteti corecti. Si ne to t mandrim cu Sibiul nostru minunat.
Raspunde

...

Acum 8 ani

Daca nu era dezastrul asta barurile alea functionau mai departe cu toate ca, asa cum spuneti, se stia despre ele. Acum, pe cale de consecinta, cei care au fost informati despre asta si nu au facut nimic ar trebui trasi la raspundere. Asa se procedeaza intr-o lume normala. Amenda de 1000 de lei pentru unul care vinde alcool si cafele este frectie.
Raspunde

Olariu livia

Acum 7 ani

Nici unul din locatari nu si-a dorit functionarea unui club in str.N.Balcescu nr.1;, au obtinut cateva semnături pentru o cu totul altă activitate .... și acum ne-au ,, ocupat, , cu totul atat ei cât și clienții lor!
Raspunde

ceaolin

Acum 6 ani

In Capitala e mai rau baieti! https://politialocala3.wordpress.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus