Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

FOTO Accident la intersecția Trasilvaniei-Victoriei. Două șoferițe implicate

FOTO Accident la intersecția Trasilvaniei-Victoriei. Două șoferițe implicate

Două șoferițe, una din Vâlcea, cealaltă din Sibiu, au suferit un accident rutier, la intersecția străzii Transilvaniei cu Bulevardul Victoriei.

Femeile au 57, respectiv 56 de ani. Șoferița din Vâlcea venea de pe Bulevardul Victoriei și nu a oprit ca să-i dea prioritate mașinii care venea de pe Transilvaniei și care era condusă de șoferița din Sibiu. "Accidentul este ușor și s-a produs pe fondul neacordării de prioritate", arată purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteș.

Ambele femei au solicitat asistență medicală, acuzând răni ușoare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

9 comentarii

Adrian

Acum 8 ani

Ciudată intersecția .Tot timpul strâng din buci cand trec pe acolo.
Raspunde

Hans

Acum 8 ani

poti sa strangi cat vrei din buci, oltene. tot vin sibienii
Raspunde

Geo

Acum 8 ani

E ciudata pentru cine nu cunoaste semnul cedeaza trecerea (la drum cu prioritate ), cei mai indisciplinati soferi care circula prin Sibiu, sunt din Valcea; nu semnalizeaza la schimparea directiei de mers, in sensurile giratorii, nu acorda prioritate...sunt un pericol.
Raspunde

Georg

Acum 8 ani

Titlu CORRIGENDA: FOTO Accident la intersecția Trasilvaniei-Victoriei. Citeste si scrie: FOTO Accident la intersecția Transilvaniei-Victoriei.
Raspunde

vasile

Acum 8 ani

cititi ce scrie pe stilp cumparam PAR in 8 oct! cred ca soferita din vilcea a vrut sa citeasca ce scrie si de aia nu opisara!
Raspunde

Georgiana S

Acum 8 ani

Toti gresim indiferent ce ''natie'' suntem. Important este sa invatam chiar si din greselile altora, ca scrie VL sau SB nu cred ca regiunea din care provenim ne defineste abilitatea de a sofa. Stim doar sa acuzam si sa discriminam. Sa ne uitam un pic in propria ograda si sa recunoastem ca si noua ni se putea intampla, nu?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus