Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

COD GALBEN de ninsori în județul Sibiu

COD GALBEN de ninsori în județul Sibiu

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o avertizare COD GALBEN de ninsori, valabilă începând de astăzi, ora 16:00, până miercuri, la ora 14:00, în mai multe judeţe din ţară, printre care și județul Sibiu.

Potrivit avertizării, în intervalul menţionat, temporar va ninge în zona de munte, iar în Carpaţii Meridionali şi în cea mai mare parte a Carpaţilor Orientali se va depune strat de zăpadă, local mai consistent. Treptat, vor predomina ninsorile şi în estul şi sudul Transilvaniei, precum şi în Subcarpaţii Moldovei.

Meteorologul Narcisa Milian de la Serviciul Regional de Prognoza Vremii din cadrul Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud - Sibiu a declarat că în judeţul Braşov stratul de zăpadă proaspăt depus variază între cinci centimetri la Predeal şi 14 centimetri la Fundata, în judeţul Sibiu, la Bâlea Lac, s-au depus opt centimetri de zăpadă, iar pe Vârful Lăcăuţi, în judeţul Covasna, stratul de zăpadă măsoară şase centimetre, potrivit Mediafax.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus