Vineri,
28.01.2022
Ceata
Acum
-2°C

FOTO Trafic îngreunat, după prima zăpadă. Cel mai greu, pe autostradă

FOTO Trafic îngreunat, după prima zăpadă. Cel mai greu, pe autostradă

Circulația pe drumurile naționale și pe autostrada 1 se desfășoară în condiții de iarnă. De la prima ninsoare din acest sezon, au apărut și primele probleme. Șoferii sibieni sau cei care tranzitează județul au postat deja fotografii pe internet, în care arată că traficul se desfășoară cu greutate.

Cele mai mari probleme au fost chiar pe autostradă, unde un TIR a derapat, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de trafic.

A1 Sibiu-Săliște. Foto: Facebook/InfoTrafic Sibiu -Rusu Liviu(A1 Sibiu-Săliște. Foto: Facebook/InfoTrafic Sibiu -Rusu Liviu)

De altfel, în imagini se poate vedea că șoseaua de mare viteză nu a fost deloc curățată, după mai bine de două ore de ninsoare slabă. Polițiștii au deviat circulația către ieșirea spre Ocna, pentru 40 de minute, timp în care TIR-ul a fost repus pe roți.

Și pe DN1, la Miercurea Sibiului, un TIR a derapat și a ajuns pe marginea șoselei. Traficul se desfășoară cu greutate, însă autotrenul nu blochează niciun sens de mers.

accident miercurea zapada(DN1 - Miercurea Sibiului. Foto: Facebook/InfoTrafic Sibiu- Georgescu Paul)

Cu dificultate se circulă, de altfel, pe toată porțiunea către Sebeș. Carosabilul este ud și alunecos. cauciucurile de iarnă sunt obligatorii.

dn1 sebes(DN1, direcția Sibiu-Sebeș. Foto: Facebook/InfoTrafic Sibiu - Georgescu Paul)

Comentarii

2 comentarii

sibianul

Acum 5 ani

Oare de ce este asa greu sa se arunce material antiderapant sau solutie alcalina cu ceva timp inainte de inceperea ninsorii, daca tot au fost avertizati...astfel pot preintampina asezarea unui strat de zapada pe carosabil...am uitat ca astazi este duminica si e liber la munca...ca de fapt si in timpul saptamanii...
Raspunde

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, da' oare "acei" ice truckers au dispărut din România? "Am" ramas doar "șoferii de duminica"?...Si-n afara si-n oraș....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus