Luni,
27.06.2022
Ceata
Acum
13°C

TSTV, Ovidiu Ganț: Avem variante pentru CJ Sibiu. Bottesch, Porr, Fleischer…

TSTV, Ovidiu Ganț: Avem variante pentru CJ Sibiu. Bottesch, Porr, Fleischer…

Sunt cel puțin trei posibili candidați pe care FDGR i-ar putea propune pentru Consiliul Județean Sibiu, a anunțat deputatul Ovidiu Ganț, în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV. ”Suntem într-o situație mai bună decât data trecută, atunci exista o «hiper-alianță», USL.  Nu mai există o asemenea construcție artificială în acest moment. Sunt trei forțe puternice, care intră în competiție și vedem ce se întâmplă pe urmă. Concret nu știu ce colegi ar fi dispuși să candideze, dar nu văd nici un impediment ca Martin Bottesch să revină. El a fost un foarte bun președinte de Consiliu Județean. Nu am nicio reținere în a spune că domnul președinte Jurgen Porr poate să exercite funcția respectivă, cum cred că și generația mai tânără poate avea reprezentanți, cum este Wiegand Fleischer, care este lector universitar aici în Sibiu. Nu stăm într-o singură posibilitate”, a declarat Ovidiu Ganț.

În opinia deputatului, Forumul trebuie să-și mențină aceeași linie ca și până acum: ”Noi avem aceeași abordare de când am început să ne implicăm în viața politică locală. Noi avem drumul nostru, îl urmăm și vedem dacă ni se asociază populația sibiană. Cred că în mod sigur beneficiem în continuare și pe bună dreptate de un bonus de imagine prin faptul că domnul Iohannis a făcut ce a făcut în Sibiu și a devenit și președintele României. Și eu la alegerile parlamentare am beneficiat din acest motiv. O să ne desemnăm candidații, o să avem grijă să nu dezamăgim în ceea ce privește criteriile anunțate, oameni cu o carieră în spate, oameni fără probleme de ordin juridic și așa mai departe și vom vedea ce se întâmplă”, a mai spus Ganț.

Întreaga emisiune o puteți urmări aici:

https://youtu.be/EkSrmHu6Dq8

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Conu' Leonida

Acum 6 ani

Daca pnl-ul sibian continua cu tamaian neagu sovaiala si alte jeguri din astea aveti toate sansele de a administra atat judetul cat si orasul !! Sibienii v-au aratat ca va vor !! Mult succes
Raspunde

Ionica

Acum 6 ani

Cine e Wiegand Fleischer? poate ar trebui sa aiba legatura cu admin. publica,nu?
Raspunde

un sibian

Acum 6 ani

Trebuie cineva pentru primarie..."d-na Fodor" e jalnica, incompetenta, de pe alta planeta, etc. etc.!!!
Raspunde

mATYAS aNDREI

Acum 6 ani

Ajunge cu sasii mai fie la conducere si alte nationalitati in afara de ei.
Raspunde

M

Acum 6 ani

Pai la CJ e Cindrea.....pe langa faptul ca e HOT dovedit de justiție , nu a făcut absolut nimic , in afara de peticirea unor Dj
Raspunde

Costeiu

Acum 6 ani

Hotul daca-i hot sa fie la puscarie; dar parca tot nu putem sa punem niste nimeni tembeli doar pentru ca sunt sasi. S-a cam terminat cu misticismul sasesc. Pe toti prezumctivii candidati din partea FDGR Sibiu la CJ, ii cunosc, sunt niste luzari. Ce fel de om/barbat e acela care nici macar carnet de conducere nu are? Sunt destui oameni onesti in Sibiu care pot fi alesi la judet.
Raspunde

Wili

Acum 6 ani

Decat Neagu, Sovaiala, Tamaian, Axente,etc, parca tot mai bine sasii "jumatate de buletin" (Fleischer) si fara Carnet de Sofer...
Raspunde

Mihai

Acum 6 ani

Pentru Costeiu si Ionica: Mai aveti multe de realizat in viata pana ajungeti la nivelul domnilor Bottesch, Porr si Fleischer. Cele trei persoane va surclaseaza la toate capitolele relevante: conduita, educatie si experienta profesionala. Pentru informatia dvs. Toti trei detin deja mai multe mandate de consilieri judeteni si domnul Bottesch a fost 8 ani presedintele Consiliului Judetean Sibiu. Va recomand sa intrebati angajatii Consiliului Judetean Sibiu daca au mai avut un presedinte ca domnul Bottesch. De asemenea, toti au permis de conducere si doar un parvenit judeca persoanele dupa mijlocul de transport cu care se deplaseaza. Din fericire, sibienii nu judeca ca Ionica si Costeiu.... Toate cele bune!
Raspunde

Mihai

Acum 6 ani

Edificator este faptul ca cei trei se bucura de aprecierea si increderea tuturor consilierilor judeteni din cadrul Consiliul Judetean Sibiu, indiferent de apartenenta politica, si a angajatilor Consiliului Judetean Sibiu.
Raspunde

Magda Titonia

Acum 6 ani

Cei trei crai susamintiti sunt ca apa sfintita: NICI NU STRICA, NICI N-AJUTA...Piticu Fleischer are o singura calitate: E SAS. Cu gandirea lui obscura a reusit sa se certe cu toata conducerea FDGR, mai ales cu Johannis. Ceilalti doi sunt niste executanti umili. Ce-au realizat ei in viata? Cate persoane au condus? Administratia are nevoie de lideri, de manageri, administratori, nu de profesori sau medici. Tot respectul pentru profesionalismul lor, dar asta nu-i califica ca buni organizatori. Avem nenumarate exemple.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus