Sâmbătă,
23.01.2021
Cer Senin
Acum
0°C

Actualizare. Primăria Sibiu: utilajele pentru deszăpezire au ieșit de la șase dimineața

Actualizare. Primăria Sibiu: utilajele pentru deszăpezire au ieșit de la șase dimineața

Actualizare 11:00. Reprezentanții Primăriei Sibiu anunță că societățile contractate pentru deszăpezirea străzilor orașului operează ci șapte autospeciale, iar alte două utilaje acționează în stațiunea Păltiniș. ”Utilajele pentru deszăpezire au ieșit în teren din această dimineață de la ora 6. Până în prezent s-a trecut cu plug și materiale antiderapante pe arterele principale, acțiune ce trebuie repetată în contextul căderilor continue de zăpadă. Se acționează în paralel pe pante și rampe și pe poduri, iar un utilaj intervine pe străzile din centrul istoric”, se arată în comunicatul Primăriei Sibiu.

Conducerea Aeroportului Sibiu anunță că, deocamdată, nu sunt înregistrate probleme și că angajații aerogării sunt pregătiți și pentru condiții mai grele. ”Au fost achiziţionate cantităţile necesare de materiale degivrante, atât pentru aeronave cât şi pentru suprafaţa de mişcare. Sunt pregătite să intervină în orice moment, atunci când situația meteorologică o va cere, cele nouă utilaje performante, specifice operaţiunilor pe timp de iarnă: șapte utilaje de deszăpezire şi două utilaje pentru degivrarea aeronavelor. De asemenea, a fost constituit şi funcţionează Comandamentul de deszăpezire al AIS, au fost structurate echipele de intervenţie pe diferite nivele de mobilizare, cu personal suplimentar, funcţie de condiţiile meteo specifice şi de prognoze, au fost efectuate instruirile periodice. Până în acest moment nu au fost înregistrate perturbări ale programului de zbor”.

“Aeroportul asigură pasagerii și companiile aeriene că sunt mobilizate toate echipamentele și tot personalul specializat pentru operarea în deplină siguranță a aeronavelor pe timp de iarnă”, Directorul General al Aeroportului Internațional Sibiu, Marius Ioan Gîrdea

Știre inițială. SC Drumuri și Poduri SA, societatea Consiliului Județean Sibiu care se ocupă de deszăpezirea drumurilor județene, anunță că toate cele 67 de utilaje speciale aflate în dotare ”sunt pe traseu”. ”Acestea intervin cu lame și material antiderapant pentru asigurarea condițiilor de trafic pe toate drumurile județene. La aceasta oră nu există drumuri blocate din cauza zăpezii sau a poleiului pe raza Județului Sibiu”, se arată într-o informare transmisă la ora 08:40 de reprezentanții societății amintite. Potrivit comunicatului, șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită.

Numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

15 comentarii

popa

Acum 5 ani

unde ? ca eu nu le-am vazut. rusine primariei !
Raspunde

un sibian

Acum 5 ani

au iesit pe naiba!!! nu ne mai mintiti!!!
Raspunde

un sibian

Acum 5 ani

in jur de ora 8:15 am traversat sibiul din broscarie, catre zona de V...nici un utilaj, nu se vedea curatat nimic...
Raspunde

Real

Acum 5 ani

Care utilaje ? Ce minciuna ordinara. Acest oras tinde sa devina un mic bucuresti. Nu suntem buni decat de targuri si paranghelii.
Raspunde

dezin formatu

Acum 5 ani

Minciuna ordinara, crasa dezinformare, ordinara atitudine. La ora 11 pe Calea Dumbravii era o mocirla de nedescris, nu s-a indepartat cu niciun utilaj
Raspunde

Cristina

Acum 5 ani

Au iesit pe naiba ! Nesimtitilor !!!!
Raspunde

ovidiu

Acum 5 ani

Gura mica prostovanilor. Voi credeti ca utilajul rade la rasul asfaltului? La ora 9 se circula foarte bine in conditiile date, iar pe drum era prezent material antiderapant. Pe drum era doar zapada flescaita, nicidecum depuneri masive.
Raspunde

popa

Acum 5 ani

bine ca esti tu destept. precis esti oltean
Raspunde

Sibian

Acum 5 ani

Minciuni,la ora 9.00 nu era niciun utilaj.
Raspunde

Cretu Anca

Acum 5 ani

Domnule Traian deleanu, iarasi ai primit bani ca sa scrii numai minciuni? Eu la ora 08:10 azi dimineata am mers cu masina spre servici, pe cele mai circulate artere din Sibiu, Str. Raului, Sos. Alba-Iulia, Str. Poet Vasile Carlova, Str. Maramuresului, Str. Argesului, Str. Dima, Rahovei, etc.... si era paralizat tot orasul. Am facut 40 de minute de pe Str. Raului pana pe Rahovei si tu scrii ca de la ora 06:00 au iesit utilajele de dezapezire, ca asa zic cei de la Primarie. Eu zic sa scoti capul din vizuina aia a ta si sa vezi si realitatea.
Raspunde

petre

Acum 5 ani

nu era curatat nimic. jalnica primarie.
Raspunde

ovidiu

Acum 5 ani

Orasul n-o fost paralizat astazi din cauza zapezii, ci din cauza amatorilor de la volan, din cauza cauciucurilor de vara prezente pe multe masini si din cauza conditiilor meteo de IARNA. V-ati obisnuit sa alergati ca bezmeticii pe asfalt uscat de vara iar acum vi se pare orasul paralizat. Cred ca aveti neuronii paralizati, dar cu trecerea timpului va veti reveni.
Raspunde

pt ovidiu

Acum 5 ani

tare destept esti. nici in centru la 8 nu era curatat. primarie de kkt era greu sa dea niste clorura de magneziu si de calciu cum a facut in anii trecuti. bine ca stiu sa bea cafeaua de dimineata in huet pe scarile de la union
Raspunde

Johan Straus

Acum 5 ani

MINTI ASTRID FODOR! RUSINE PRIMARIEI SIBIU! Chiar ne crezi prosti?
Raspunde

mihai

Acum 5 ani

nimic curatat la 10 nici in v aurie nici pe poplacii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus