Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

COD GALBEN de ploi şi ninsori în aproape toată ţara. Sibiul se numără printre județele afectate

COD GALBEN de ploi şi ninsori în aproape toată ţara. Sibiul se numără printre județele afectate

Meteorologii au emis o atenţionare COD GALBEN de ploi şi ninsori pentru centrul, sud-vestul şi nord-estul ţării, 28 de judeţe, printre care și iIbiul, fiind total sau parţial sub atenţionare, valabilă de joi,  ora 6:00, până vineri la ora 8:00, potrivit Mediafax.

În intervalul menţionat, precipitaţiile vor cuprinde treptat majoritatea regiunilor şi se vor intensifica. Local în Moldova şi Transilvania şi pe arii extinse în zona montană vor fi mai ales ninsori şi lapoviţă, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent, cu precădere în Carpaţii Meridionali şi Orientali, se arată în atenţionarea Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Vor fi sub atenţionare pe parcursul zilei de joi şi nopţii de joi spre vineri judeţele Sibiu, Suceava, Botoşani, Harghita, Covasna, Neamţ, Iaşi, Bacău, Vrancea, Braşov, Vâlcea, Gorj, Mehedinţi, Caraş-Severin, Hunedoara şi cea mai mare parte din Alba, Cluj, Maramureş şi Bistriţa-Năsăud.

De asemenea, vor fi sub atenţionare partea de nord din Buzău, Prahova, Dâmboviţa şi Argeş, nord-estul judeţului Mureş şi mici porţiuni din Timiş, Arad, Bihor şi Sălaj.

Precipitaţiile vor continua şi în zilele care urmează şi vor fi intervale în care ele vor fi abundente, mai spune ANM.

Sursă: Mediafax

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus