Joi,
26.05.2022
Acum
0°C

Magicianul Timo Marc vine la Sibiu

Magicianul Timo Marc vine la Sibiu

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” din Sibiu prezintă sâmbătă, 12 decembrie, spectacolul „Visual Magic” creat de magicianul Timo Marc, câștigător al Marelui Premiu de la Monte Carlo. Spectacolul va fi prezentat în matineu, de la ora 12:00, cu numere special create pentru copii, iar seara, de la ora 20:00, cu un program dedicat celor mai mari. Evenimentul are loc în cadrul Festivalului Sibiu Magic Show (11 - 13 decembrie).

Timo Marc este unul dintre cei mai bine cotați entertaineri ai momentului, cu spectacole ce oferă o experiență unică. Numerele sale de magie combină arta animației și a teatrului de umbre într-un mix ce aduce pe scenă noile tehnologii. De fapt, atât experții în domeniu, cât și publicul din întreaga lume l-au aplaudat pentru stilul său de prestidigitație extrem de inventiv, ce combină multimedia, pictura și jocul cu elemente de magie pentru a sparge barierele dintre realitate și ecranul unui televizor sau al unei tablete. Originar din Germania și profund pasionat de arta magiei, Timo Marc a câștigat deja mai multe premii internaționale, printre care German Master of Magic, Marele Premiu de Monte Carlo și Premiul Sarmoti prezentat de Siegfried & Roy în Las Vegas, cu mențiunea „pentru cel mai creativ și distractiv magician, un om ce reprezintă viitorul magiei”.

Sibiu Magic Show este un festival unic în România ce prezintă un program cu numere de magie, iluzionism și prestidigitație ce își propune să aducă bucurie prin exploatarea unui imaginar fantastic. Ediția din acest an a festivalului va avea loc în perioada 11 - 13 decembrie și reunește 15 artiști din Germania, Italia, România și Serbia.

Accesul publicului la spectacolul „Visual Magic” se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului sau online prin eventim.ro începând cu data de vineri, 4 decembrie. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Agenția de bilete a Teatrului „Gong” Sibiu este deschisă de miercuri până vineri între orele 11:00 - 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00, iar duminica între orele 10:00 și 14:00. Pentru biletele achiziționate online sau în rețeaua Eventim (Librăriile Humanitas, Magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone) se percepe un comision de 10%.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus