Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Concert de Crăciun la Sibiu cu Acapella, Monica Anghel, Felicia Filip, Nico și Radu Nechifor

Concert de Crăciun la Sibiu cu Acapella, Monica Anghel, Felicia Filip, Nico și Radu Nechifor

Monica Anghel, Felicia Filip, Nico, Radu Nechifor, George Miron, Andrei Tudor șI Grupul Vocal Acapella concertează în 6 decembrie, la Sala Thalia.

”Sibienii vor avea parte în acest sfârșit de săptămână de o surpriză greu de găsit în peisajul muzical românesc. Un concert ce aduce pe aceeași scenă voci din aproape toate palierele muzicale, care pleacă de la minunata voce de operă a Feliciei Filip până la vocea inconfundabilă a Monicăi Anghel”, spun organizatorii.

Monica-Anghel

„Dragii mei, mă bucur enorm de fiecare dată când vin la Sibiu pentru a cânta. M-am bucurat enorm și pentru colaborarea pe care am avut-o cu Teatrul Național Radu Stanca, dar acum bucuria este specială, pentru că sunt invitată să fac parte din spectacolul prietenilor mei, George Miron și Acapella. Aștept cu emoție acest eveniment pentru că vibrez la tot ceea ce cântă ei, sunt speciali cu toții, au un repertoriu deosebit, iar când îi ascult cântând îmi trec prin minte amintiri din copilărie. Ne vedem la concert pe data de 6 decembrie și aștept să îmi spuneți voi ce sentimente minunate vă va transmite acest concert eveniment”, spune Monica Anghel.

felicia-filip-evenimente-concerte-spectacol-detalii-relatii-informatii-colaborare

Christmas Gala Concert este o inițiativă a asociației Vocart și îi va reuni sub luminile rampei pe artiștii Felicia Filip, Monica Anghel, Nico, Radu Nechifor, Andrei Tudor, George Miron și Grupul Vocal Acapella, un „obișnuit” al perioadei de sărbători în orașul Sibiu. Concertul va avea loc în data de 6 decembrie, de la ora 19:00, la Sala Thalia.

„Sunt foarte încântat să fiu parte a acestui proiect, cu atât mai mult cu cât nu sunt la prima colaborare cu cei din grupul vocal Acapella. Cred că până acum toate colaborările noastre s-au bucurat de un real succes și sunt încrezător că și de această dată vom ajunge la inimile publicului. Totodată, sunt nerăbdător și onorat să ma aflu pe scenă pentru a doua oară alături de doamna Felicia Filip și am încredere că vom crea un moment muzical remarcabil împreună. Mă aștept ca sala Thalia să fie neîncăpătoare iar acest concert să fie doar începutul unui proiect de succes și de lungă durată”, spune sibianul Radu Nechifor.

radu-nechifor-800x533

„Mă bucur că și anul acesta voi colabora ca și în anii precedenți, alături de grupul Acapella condus de George Miron la evenimentul „Christmas Gala Concert” Acapella & Friends. Alături de prietenii mei de la Acapella, anul acesta voi avea plăcerea de a-i avea alături pe scena pe câțiva dintre cei mai de seama artiști ai scenei muzicale românești: soprana Felicia Filip, Monica Anghel - vedeta incontestabilă a muzicii ușoare românești, compozitorul și muzicianul de excepție Andrei Tudor, binecunoscutul naist și orchestrator Radu Nechifor, cât și orchestra Filarmonicii din Sibiu”, spune Nico.

Compus din absolvenți și studenți  ai instituțiilor muzicale din România, grupul vocal Acapella a susținut de-a lungul anilor numeroase concerte în țară și străinătate, reprezentând România la concursuri și festivaluri internaționale, unde a obținut premii importante.

Accesul spectatorilor la Christmas Gala Concert este gratuit, însă în limita locurilor disponibile.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus