Sâmbătă,
25.09.2021
Cer Senin
Acum
18°C

Șase victorii succesive contra trei succese consecutive. Derby-ul echipelor cu vârf de formă: CSU Sibiu – CSM CSU Oradea

Șase victorii succesive contra trei succese consecutive. Derby-ul echipelor cu vârf de formă: CSU Sibiu – CSM CSU Oradea

CSU Sibiu primește vizita formaţiei CSM CSU Oradea, în ultima etapă a turului Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Confruntarea din “Sala “Transilvania” fiind considerată derby-ul campionatului: trupa lui Dan Fleșeriu – liderul (7 victorii și 3 înfrângeri) și echipa condusă de Cristian Achim – ocupanta poziţiei secunde (7 victorii și 2 înfrângeri).

Ambele echipe se află într-un vârf de formă. “Galben-albaștrii” au șase victorii consecutive, în timp ce orădenii au câștigat ultimele trei meciuri.

Analizând jocul celor două formaţii, observăm că: pe faza ofensivă, sibienii sunt mai eficienţi, cu o medie de 80.4 puncte faţă de 78 ale orădenilor și cu 17.7 pase decisive comparativ cu 16.8. Însă formaţia din Oradea recuperează la capitolul defensiv, unde stă mult mai bine la recuperări: 39 faţă de 34.2.

În ceea ce privește statistica zonei din care cele două aleg să puncteze, CSM CSU Oradea preferă mai mult pătrunderile: 54.1 % a marcat din interiorul semicercului în comparaţie cu 52.6 %, iar CSU Sibiu este formaţia care dispune de mai mulţi shooteri de valoare. Statistica spune că 35.4 % din punctele sibienilor au fost marcate de dincolo de semicerc, faţă de procentajul de 30.7% al punctelor de 3 din partea orădenilor.

Statistica întâlnirilor directe nu este favorabilă trupei lui Dan Fleșeriu. În ultimele 14 confruntări directe, CSU Sibiu a izbutit doar 6 victorii.

Meciul dintre CSU Sibiu și CSM CSU Oradea are loc, sâmbătă, 5 decembrie, ora 20:00, în Sala “Transilvania”. Confruntarea este transmisă în direct pe Digi Sport.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus