Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Moș Nicolae nu aduce zăpadă, ci burniță

Moș Nicolae nu aduce zăpadă, ci burniță

Spre deosebire de anul trecut, Moș Nicolae nu mai aduce anul acesta zăpadă, iar meteorologii spun că în Sibiu va fi vreme caldă și se va semnala burniță.

”De Moș Nicolae nu o să fie chiar frumos timpul, vom avea nori joși, o vreme mai mohorâtă, va burnița și azi și duminică. Nu va ninge, nu va ploua, dar va fi burniță. Vremea se va menține așa toată săptămâna care urmează”, spun meteorologii Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud.

Temperaturile vor varia între -1 și 9 grade Celsius.

În zonele de deal şi de munte, vremea va fi predominant frumoasă şi mult mai caldă decât în mod normal pentru prima decadă a lunii decembrie. Cerul va fi variabil, exceptând zonele joase de relief, unde local se va semnala ceaţă sau nebulozitate joasă, posibil persistentă pe tot parcursul intervalului pe spaţii restrânse îndeosebi în Transilvania.

Foto: eumama.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus