Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Seria de invincibilitate a luat sfârşit. CSU Sibiu a capotat în faţa Oradiei, după şase victorii consecutive

Seria de invincibilitate a luat sfârşit. CSU Sibiu a capotat în faţa Oradiei, după şase victorii consecutive

Șirul de victorii succesive ale lui CSU Sibiu a luat sfârşit, în această seară.

După şase succese consecutive, trupa lui Dan Fleşeriu a pierdut, pe teren propriu, scor 68-89 (15-27, 19-24, 17-17, 17-21), în faţa formaţiei CSM CSU Oradea. În urma rezultatului, cele două echipe au făcut rocada în clasament: Oradea a devenit noul lider al LNBM, în timp ce Sibiul a coborât pe poziţia secundă.

CSU Sibiu a suferit enorm pe faza ofensivă, acolo unde s-a simţit absenţa căpitanului Octavian Popa Calotă, care nu a putut fi folosit din cauza unei accidentări la picior. Iar Dan Fleşeriu a fost nevoit să-l folosească pe tânărul Păun pe aproape întreaga durată a partidei. Sibiul a părut o echipă lipsită de inspiraţie, negăsind breşele optime pentru a destabiliza o apărare extrem de atletică a echipei lui Cristian Achim. Nici pe faza defensivă lucrurile nu au stat mai roz pentru sibieni. După primele două sferturi, statistica la recuperări caracteriza perfect jocul de până atunci al acestora: cu 6 recuperări, faţă de cele 19 ale orădenilor, sibienii nu puteau emite mai multe de la meci. Pentru ca în final CSU Sibiu să ajungă la 28 de recuperări, în  timp ce Oradea a atins borna cu numărul 40. Din păcate pentru galben-albaştri, aceştia nu au găsit antidotul în faţa unor jucători, care au purtat Oradea pe braţe spre victorie: Barnette  ( 19 puncte, 11 recuperări şi 4 pase decisive) şi Markovic  (27 de pucte şi 2 recuperări).

Performanţe CSU Sibiu:

Hardy (18 puncte, 5 recuperări şi 6 pase decisive)

Gilbert ( 17 puncte, 4 recuperări şi 1 pasă decisivă)

Lalovic (8 puncte, 3 recuperări şi 2 pase decisive)

Mijajlovic (8 puncte, 3 recuperări şi 5 pase decisive)

Păun (6 puncte, 5 recuperări şi 3 pase decisive)

Cioacătă (5 puncte, 2 recuperări şi 1 pasă decisivă)

Paul (3 puncte, 1 recuperare)

Tincu (3 puncte)

CSU - Oradea decembrie 2015 (6) (Copy) CSU - Oradea decembrie 2015 (5) (Copy) CSU - Oradea decembrie 2015 (4) (Copy) CSU - Oradea decembrie 2015 (2) (Copy) CSU - Oradea decembrie 2015 (1) (Copy)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

Bsi_Hermannstadt

Acum 8 ani

Le dorim baietilor puterea sa mearga mai departe, le multumim pentru victoriile de pana acum, vom fi alaturi de ei mai departe! Corect se spune Oradei nu Oradiei, pentru ca localitatea este Oradea nu "Oradia".
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus