Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Președintele Iohannis a fost la #Colectiv: Vreau să îndreptăm ceea ce nu funcționează corect în societatea noastră

Președintele Iohannis a fost la #Colectiv: Vreau să îndreptăm ceea ce nu funcționează corect în societatea noastră

În paralel cu comemorarea victimelor tragediei de la clubul Colectiv trebuie îndreptat ceea ce nu funcționează corect în societatea românească, a declarat președintele Klaus Iohannis, care a fost miercuri dimineață la locul tragediei din 30 octombrie, potrivit Agerpres.

"Am fost în această dimineață, din nou, la locul tragediei de la clubul Colectiv. S-au împlinit 40 de zile de la drama din acea noapte. Nu vreau și nu pot să uit ce s-a întâmplat. Vreau în schimb ca, în anii ce vin, în paralel cu comemorarea victimelor și cu grija pentru supraviețuitori și familiile lor, să îndreptăm împreună ceea ce nu funcționează corect în societatea noastră, pentru a nu se mai repeta o asemenea tragedie. Să ne rugăm cu toții pentru cei dispăruți! Fie ca amintirea victimelor să rămână veșnică în inimile noastre!", a scris șeful statului pe pagina sa de Facebook.

Președintele și-a schimbat miercuri dimineață și fotografia de copertă de pe pagina sa de Facebook cu numele și anii celor care au murit în incendiul care a avut loc pe 30 octombrie la clubul Colectiv.

În urma tragediei din clubul bucureștean, 60 de persoane au murit. În unitățile medicale din București mai sunt internate 24 de victime ale incendiului, dintre care 3 pacienți în stare critică și 21 în stare stabilă. 28 de persoane rănite sunt internate în unitățile medicale din străinătate, potrivit Ministerului Sănătății.

Sursă: Agerpres

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus