Joi,
05.08.2021
Cer Senin
Acum
16°C

Spectacol de colinde la ULBS

„Ţesătorul de Vise - Poveste de Crăciun”, un spectacol regizat de Florin Coșuleț va avea loc marți, 15 decembrie în Aula Magna a Universității Lucian Blaga. Spectacolul este realizat cu participarea extraordinară a Corului facultății de Teologie care este condus de Pr. prof. Sorin Dobre, dar și cu participarea solistului Sebastian Stan și a grupului de colindători ai Facultății de Științe Economice.

Florin Coșuleț spune despre acest spectacol că este unul care  ne pregătește pentru ziua de Crăciun. „Iarna cu farmecul ei, cu albul ei, cu aerul ei tare și purificator, impune o anumită pregătire, o punere în condiție. Țesătorul de vise anticipează, pregătește, gătește, indiferent de unghiul din care privești, acea Zi. Țesătorul de vise duce mai departe o tradiție și totodată dă întâlnire celor ce vor să se întâlnească; făuritorilor și țesătorilor de vise.” Spectacolul va începe la ora 18:00, iar intrarea este liberă.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus