Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Proprietar de pensiune în Agnita, traficant de cocaină în Spania

Proprietar de pensiune în Agnita, traficant de cocaină în Spania

Proprietarul unei pensiuni din Agnita a fost reținut de polițiștii sibieni, în baza unui mandat european de arestare. Bărbatul este condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare, pentru trafic de droguri.

Nicolae Dâlbean muncea în Spania, ca barman în Zaragoza. Cu banii obținuți acolo, bărbatul de 39 de ani și-a construit o pensiune în orașul natal. Pensiunea s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, când aici a fost construită și o piscină. Autoritățile au descoperit, însă, că pensiunea cu piscină nu a fost ridicată numai cu banii din salariul de barman.

Potrivit organelor judiciare din Spania, agnițeanul ar fi făcut trafic de cocaină la barul unde lucra. Doar în cursul anului 2010, ar fi distribuit în mod regulat cocaină către sutele de consumatori din localul unde era angajat ca barman. La percheziţia efectuată la reşedinţa sa din Spania, în anul 2011, au fost găsite 167 plicuri de cocaină, acestea fiind ulterior confiscate de autorităţile judiciare spaniole.

Nicolae Dâlbean venea periodic în țară, ca să se ocupe de pensiunea Ice, pe care și-o construise. În urmă cu trei zile, el a fost reținut de polițiștii Serviciului Investigaţii Criminale şi Poliţiei Oraşului Agnita, după ce o lună de la emiterea mandatului european de arestare de către autoritățile din Sania. "Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi ulterior, Curţii de Apel Alba Iulia în vederea confirmării mandatului european de arestare. Persoana reţinută a fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu", se arată într-un comunicat din partea IPJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Arsenie Boca

Acum 8 ani

''Cand ai constiinta curata sa nu te temi niciodata de nimica''
Raspunde

Arsenie coca

Acum 6 ani

Cand tragi pe nas sa nu te temi niciodata de pitica
Raspunde

@.@

Acum 8 ani

Superb exemplar romanesc ! Numai in Brazilia mai vezi din astia, s-aia tot ciori corcite
Raspunde

MC.D

Acum 6 ani

..sunt inca multi alti conationali care lucreaza afara pentru 1000-1200€ si isi ridica in localitatea de domiciliu case sau palate...de ce nu se autosesizeaza ANAF sau alte institutii ale statului roman in multe astfel de cazuri?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus