Duminică,
24.10.2021
Parțial Noros
Acum
2°C

Acționarii Carpatica Asig susțin că societatea se află în negocieri avansate cu mai mulți investitori

Acționarii Carpatica Asig susțin că societatea se află în negocieri avansate cu mai mulți investitori

Carpatica Asig se află în negocieri avansate cu mai mulți investitori interesați de preluarea companiei, se arată într-un comunicat al societății transmis, marți, citat de Agerpres.

Conform comunicatului, procesul este în plină derulare, conform calendarului asumat și aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiară, iar compania va fi capitalizată, în perioada următoare, conform etapelor incluse în planul de redresare.

”Echipa Carpatica Asig, cu sprijinul acționarilor săi, a urmat toți pașii necesari pentru a atinge obiectivele incluse în planul de redresare a companiei. Toate eforturile noastre se concentrează pe eficientizarea activității de gestionare a daunelor, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Numărul reclamațiilor s-a redus semnificativ, iar daunele sunt gestionate și plătite rapid. Zilnic, Carpatica Asig plătește despăgubiri de peste două milioane de lei”, a declarat Liviu Stoicescu, director general al Carpatica Asig.

În prezent, acționarii Carpatica Asig sunt companiile Atlassib Sibiu, cu un pachet de 92,77% și Transcar Sibiu, cu o deținere de 6,64%. Un pachet de 0,59% din acțiunile companiei sunt deținute de persoane fizice.

Carpatica Asig și-a început activitatea în 1996, cu capital integral privat, sub denumirea ASA Asigurări Atlassib. Compania și-a schimbat denumirea în Carpatica Asig în anul 2004. Parte a grupului financiar Carpatica, compania are la nivel național peste 90 de unități, colaborează cu peste 5.000 de intermediari și practică doar asigurări generale (non-viață).

Sursă: Agerpres

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus