Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Microbuz și cisternă, coliziune la Apoldu, sectorul cu autostrada închisă. DN1, blocat

Microbuz și cisternă, coliziune la Apoldu, sectorul cu autostrada închisă. DN1, blocat

ACTUALIZARE ora 00.10 - Din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului este șoferul microbuzului. Acesta circula cu viteză prea mare, pe un carosabil acoperit cu mâzgă, a alunecat, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat pe contrasens. de acolo venea autocisterna, care a acroșat microbuzul.

Traficul, la această oră, se desfășoară alternativ, pe un singur sens. Potrivit estimărilor polițiștilor, circulația se va relua complet în aproximativ 30 de minute.

ACTUALIZARE ora 23.40 - Șase persoane, din microbuzul de transport persoane, au nevoie de îngrijiri medicale și vor fi transportate la Unitatea de Primiri Urgențe.

Din primele evaluări, starea acestora nu este gravă. Inspectoratul pentru Situații de Urgență intervine cu trei ambulanțe SMURD și cu un echipaj de pompieri, care asigură protecția zonei vizavi de siguranța la incendiu, având în vedere că cisterna era încărcată cu rășini sintetice.

Traficul este în continuare blocat.

Știrea inițială:

Traficul este blocat total, în această seară, pe Drumul Național 1, în zona localității Apoldu de Sus. Un microbuz a fost acroșat de o cisternă care transporta rășini sintetice.

Trei persoane din microbuz sunt rănite. Traficul este blocat pentru intervenția ambulanțelor SMURD, care acordă primul ajutor.

Foto: Facebook - InfoTrafic Sibiu/Christoph Meitert

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

chris

Acum 8 ani

mi-ati furat poza :))
Raspunde

Turnul Sfatului

Acum 8 ani

Este creditată :) Dacă doriți să o eliminăm, vom face asta imediat.
Raspunde

chris

Acum 8 ani

e ok :)
Raspunde

Turnul Sfatului

Acum 8 ani

Mulțumim :)
Raspunde

alin

Acum 8 ani

Am fost acolo in coloana, chiar la pasajul CF, la 23.30. Circulatia era blocata, am trecut ocolind pe la Miercurea-Apoldu de jos-Amnas- direct pe autostrada. Drum de pamant Ok, 20km /30 min ocolire.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus