Miercuri,
02.12.2020
Ceata
Acum
-6°C

Gala Sportului Sibian 2015: cei mai buni sportivi vor fi premiaţi

16 Decembrie 2015 14:21

Gala Sportului Sibian 2015: cei mai buni sportivi vor fi premiaţi

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu organizează Gala Sportului Sibian 2015, în care vor fi premiaţi cei mai buni sportivi din judeţul Sibiu, în anul 2015.

Evenimentul se va desfășura în data de 18 Decembrie 2015, ora 12:00, la Biblioteca județeană ASTRA (etaj 2 - Sala festivă).

Gala Sportului Sibian 2015 va fi un eveniment în cadrul căreia vor fi premiați cei mai buni 20 sportivi ai județului Sibiu, sportivi care au adus cele mai bune rezultate de-a lungul anului 2015 la probe Olimpice și Neolimpice. Se vor premia primii 10 sportivi la probele Olimpice, primii 10 sportivi la probele neolimpice și cei mai buni antrenori ai anului 2015.

“Festivitatea de premiere în domeniul Sportului este un eveniment cu o lungă tradiție care încheie un an competițional. Este o ocazie unică, în care sportivii, antrenorii, tehnicienii, sponsorii, media, toți ce-și aduc contribuția la dezvoltarea acestui domeniu să se întâlnească, să se felicite reciproc, să se bucure de rezultate și să-și propună obiective pentru următorul an competițional”, susţine Ioana Tomescu, directorul executiv adjunct, într-un comunicat de presă.

Premierea va fi intercalată cu momente artistice oferite de sportivii județului Sibiu legitimați la Cluburile sportive din județ și se va finaliza cu recital LUANA PRODEA.

Foto

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

Nicolae V.

Acum 4 ani

O premiere dezamagitoare cu un clasament facut pe criterii cel putin caudate, de catre niste fuctionari care n-au nici o legatura cu realitatea, corectitudinea si morala. Nu pot sa-mi explic altfel cum un atlet (J2) cu doua titluri de campion national, unul de vicecampion national si un loc 5 la campionatul balcanic, nu are loc in primii 10 sportive ai judetului. Se pare ca si Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu este adapostul unor afaceristi care nu se sfiesc sa calce in picioare munca, daruirea si inocenta unor tineri care ar trebii sa fie viitorul nostrum. Rusine!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus