Miercuri,
28.10.2020
Ceata
Acum
6°C

Încă două curse anulate de pe Aeroportul Sibiu din cauza ceții

16 Decembrie 2015 12:13

Încă două curse anulate de pe Aeroportul Sibiu din cauza ceții

Două curse Lufthansa care ar fi trebuit operate pe Aeroportul din Sibiu, în noaptea de marţi spre miercuri, respectiv miercuri dimineaţa, au fost anulate din cauza ceţii, pasagerii fiind redirecţionaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului din Sibiu, Nicoleta Boborodea, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că o aeronavă Lufthansa care trebuia să ajungă de la Munchen la Sibiu, în noaptea de marţi spre miercuri, a fost anulată, din cauza ceţii.

De asemenea, a fost anulată cursa retur Sibiu-Munchen care ar fi trebuit să plece, miercuri dimineaţa, de pe Aeroportul din Sibiu.

Pasagerii care ar fi trebuit să ajungă la Sibiu, dar şi cei care ar fi trebuit să plece de la Sibiu spre Munchen au fost redirecţionaţi pentru a ajunge la destinaţie.

Potrivit meteorologilor, judeţul Sibiu se află sub cod galben de ceaţă.

Probleme din cauza ceţii s-au înregistrat şi marţi pe Aeroportul din Sibiu, mai multe curse fiind anulate, iar altele redirecţionate.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus