Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Trafic blocat din nou pe Valea Oltului. Se va circula cu dificultate până la ora 16:00

Trafic blocat din nou pe Valea Oltului. Se va circula cu dificultate până la ora 16:00

Drumul Național 7 este din nou blocat, de data aceasta în zona Câineni, județul Vâlcea. Cozile de mașini se întind pe câţiva kilometri pe Valea Oltului.

Potrivit Poliţiei Române, circulaţia va fi blocată de mai multe ori în intervalul orar 12:00-16.00, pentru tăierea unor copaci. "Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, în intervalul orar 12:00 – 16:00 (cu posibilitate de prelungire), în judeţul Vâlcea, traficul rutier pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu va fi oprit, pentru intervale scurte de timp, în zona localităţii Câineni, la kilometrul 230, pentru a se permite tăierea unor copaci de pe marginea drumului naţional menţionat. Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată", se arată în anunţul oficial.

Este posibil ca acţiunea să se prelungească şi după ora 16:00. Traficul, în această perioadă, era oricum aglomerat, pentru că foarte mulţi români care se întorc în ţară aleg ruta DN7 spre judeţele din sud-estul țării.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Sofer

Acum 6 ani

Nesimțire! Coloana nu se misca de o ora!
Raspunde

Elena Mutulescu

Acum 6 ani

O ora?!de 2ore si..ceva...pt cate taxe si impozite..!!!noi sa manifestam Doar intelegere?!pe o ruta si asa aglomerata!!!
Raspunde

un sibian

Acum 6 ani

mda, cum nici nu se putea mai bine. La ora de varf, luni, cu cateva zile inainte de Craciun!! si daca se facea candva in octombrie? sau intr-o sambata?? sau macar de la ora 9 dimineata??? care era problema??
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus