Marţi,
19.10.2021
Cer Senin
Acum
14°C

Horoscopul zilei – 23 decembrie 2015

Horoscopul zilei – 23 decembrie 2015

Astăzi Gemenii renunță la o călătorie, din cauza sănătăţii, iar Vărsătorii sunt nevoiți să cheltuie o sumă importantă pentru a repara ceva în casă.

Previziunile astrale pentru fiecare zodie din 23 decembrie 2015:

Berbec

S-ar putea să vă confruntaţi cu probleme financiare. Vă sfătuim să fiţi mai optimist. Dacă sunteţi prea încordat, riscaţi să vă compromiteți relaţiile sociale. Nu este o zi bună pentru examene şi călătorii. După-amiază petreceţi momente plăcute alături de persoana iubită.

Taur

Dimineaţă s-ar putea să vă loviţi de o serie întreagă de dificultăţi şi să aveţi impresia că munciţi degeaba. Cei din jur sunt dispuşi să vă ajute. Partenerul de viaţă vă susţine. După-amiază, sunt şanse să rezolvaţi împreună o problemă arzătoare.

Gemeni

Este posibil să renunţaţi la o călătorie, din cauza sănătăţii. Sunteţi predispus la mici probleme digestive, care se pot rezolva rapid, cu un regim adecvat. Se pare că relaţiile cu partenerul de viaţă sunt tensionate din cauza unei rude care încearcă să se bage între voi. Încercaţi să rezolvaţi totul cu calm.

Rac

V-aţi propus să începeţi o activitate nouă, dar sunteţi prea nerăbdător. Din cauza agitaţiei, riscaţi să pierdeţi timp preţios. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii. Concentraţi-vă asupra problemelor urgenţe! Astăzi sunt favorizate relaţiile cu persoanele mai tinere.

Leu

Va recomandăm să fiţi atent la serviciu şi cu partenerii de afaceri, pentru că s-ar putea să aveţi probleme de comunicare. Nu este cazul să vă îngrijoraţi din cauza dificultăţilor financiare de moment. Vă ajută o persoană mai în vârstă din familie. După-amiază este posibil să primiţi o veste proastă de la o rudă din altă localitate.

Fecioara

Treceţi printr-o perioada dificilă, din cauza neînţelegerilor cu un partener de afaceri. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să apelaţi la ajutorul unui prieten. Ca să depăşiţi toate obstacolele, este indicat să aveţi răbdare şi să nu fiţi impulsiv.

Balanţă

Este posibil să aveţi un eşec în afaceri şi să fiţi dezamăgit. Vă sfătuim să nu vă întristaţi, pentru că vor apărea şi alte oportunităţi. S-ar putea să vă loviţi de mai multe obstacole, din cauza unor probleme de comunicare. Vă recomandăm să fiţi mai răbdător şi să evitaţi speculaţiile.

Scorpion

S-ar putea că un prieten de familie să vă propună o colaborare. Vă sfătuim să o acceptaţi, chiar dacă nu sunteţi prea încântat de câştig. Consultaţi-vă şi cu partenerul de viaţă! Ar fi bine să vă odihniţi mai mult.

Săgetător

Dimineaţă resimțiți o stare de confuzie care vă poate face să întârziaţi lucrările de serviciu. Nu provocaţi discuţii aprinse cu şefii! Totul va reveni la normal şi veţi recupera terenul pierdut. Spre seară, vă regăsiţi buna dispoziţie într-o vizită la prieteni.

Capricorn

S-ar putea să plecaţi într-o delegaţie în care puteţi avea mari satisfacţii profesionale. Va sfătuim să aveţi grijă de bagaje, că să nu pierdeţi ceva important. Relaţiile cu colegii sunt excelente. Din punct de vedere financiar, nu aveţi nici o problema. Vă sfătuim să fiţi mai atent cu partenerul de viaţă.

Vărsător

Se anunţă o zi încărcată, aşa că vă sfătuim să vă stabiliţi clar lista de priorităţi. După-amiază este posibil să vă schimbaţi programul şi să vă ocupaţi de problemele partenerului de viaţă. Sunteţi nevoit să cheltuiţi o suma importantă pentru a repara ceva în casă. Vă sfătuim să nu vă enervaţi.

Peşti

La serviciu, sunteţi predispus să faceţi greşeli din cauza cărora acumulaţi întârzieri. Vă sfătuim să nu vă agitaţi şi să acceptaţi ajutorul colegilor. Ieşiţi în lume! Aveţi şanse să întâlniţi persoane care v-ar putea ajută mult în viitor. Vă sfătuim să vă menajati, altfel riscaţi să vă surmenaţi.

Sursă: eAstrolorg.ro

Foto: woman2woman.ro

Vizualizari: 748

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus