Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Horoscopul zilei – 22 ianuarie 2016

Horoscopul zilei – 22 ianuarie 2016

Astăzi Gemenii pot avea o zi bună pe plan financiar, însă trebuie să își controleze tendinţa de a critica tot ce se petrece în jur, iar Fecioarele din cauza nervozităţii, riscă să îi îndepărteze pe partenerii de afaceri.

Previziunile astrale pentru fiecare zodie din 22 ianuarie 2016:

Berbec

Sunteţi irascibil şi s-ar putea să îi spuneţi partenerului de viaţă cuvinte pe care le veţi regreta. Păstraţi-vă calmul, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea! Dacă vă urcaţi la volan, ar fi bine să conduceţi mai prudent decât de obicei. Vă sfătuim să evitaţi întâlnirile de afaceri.

Taur

Vă recomandăm să nu speraţi prea mult pe plan financiar, pentru că s-ar putea să fiţi dezamăgit. Aveţi parte de întârzieri şi amânări din cauza unor evenimente neprevăzute. Păstraţi-vă calmul şi ascultaţi-vă intuiţia!

Gemeni

Puteţi avea o zi bună pe plan financiar, însă trebuie să vă controlaţi tendinţa de a critica tot ce se petrece în jur. Ca să nu ajungeţi la certuri, vă sfătuim să fiţi mai diplomat cu prietenii şi cu partenerul de viaţă. Spre seară, primiţi vizita unei rude mai în vârstă, care vă dă o veste bună.

Rac

Dimineaţă faceţi câteva drumuri şi reuşiţi să rezolvaţi probleme atât de serviciu, cât şi personale. Sunteţi irascibil şi aveţi tendinţa de a exagera. Va sfătuim să fiţi prudent, pentru că există riscul să faceţi un accident. Evitaţi discuţiile în contradictoriu şi nu mai fiţi atât de încăpăţânat!

Leu

Vă nemulţumeşte faptul că munciţi prea mult şi rezultatele întârzie să apară. Vă sfătuim să aveţi răbdare şi să îi lăsaţi pe ceilalţi să vă aprecieze. Spre seară, partenerul de viaţă vă face o surpriză plăcută.

Fecioara

Din cauza nervozităţii, riscaţi să îi îndepărtaţi pe partenerii de afaceri. Dacă nu vă calmaţi, este posibil să aveţi probleme şi pe plan sentimental. Dacă vă urcaţi la volan, vă sfătuim să conduceţi cu prudenţă. Există riscul să aveţi un accident.

Balanţă

Sunteţi nerăbdător să terminaţi o lucrare începută acum câteva zile. Nu vă grăbiţi, că să nu faceţi greşeli care vă vor costa bani şi energie! Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să evitaţi discuţiile aprinse cu partenerul de viaţă. Dacă aveţi ocazia să plecaţi într-o călătorie, ar fi bine să renunţaţi. Sunteţi predispus la accidente.

Scorpion

Se pare că relaţiile parteneriale sunt încordate din cauza unor neînţelegeri. Înainte de a face promisiuni familiei, vă recomandăm să vă analizaţi cu luciditate posibilităţile financiare.

Săgetător

Este o zi favorabilă comunicării cu persoanele mai tinere şi cu copiii. Vă sfătuim să nu faceţi promisiuni decât dacă sunteţi sigur că le puteţi respecta. Sunteţi tenace şi nu vă lăsaţi până nu realizaţi tot ce v-aţi propus. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii!

Capricorn

Un prieten vă propune o colaborare care v-ar ajuta să va rotunjiţi veniturile. Puteţi să vă ocupaţi de problemele casei şi să terminaţi activităţi începute mai demult. Vă recomandăm să ascultaţi şi părerile partenerului de viaţă. Nu vă opuneţi iniţiativelor unui membru al familiei!

Vărsător

Dimineaţă nu sunteţi într-o formă strălucită, probabil din cauza unei dureri de cap sau a oboselii acumulate în ultima vreme. Este recomandabil să amânaţi deciziile importante şi să vă limitaţi la activităţi de rutină. Evitaţi călătoriile şi eforturile prelungite! Dacă trebuie să vă ocupaţi de afaceri, vă sfătuim să le amânaţi, pentru că riscaţi să pierdeţi.

Peşti

Aveţi multe probleme de rezolvat atât la serviciu, cât şi acasă. Nu fiţi repezit, pentru că riscaţi să nu realizaţi nimic! Acordaţi mai multă atenţie activităţii profesionale! În caz contrar, s-ar putea să primiţi reproşuri din partea şefilor.

Sursă: eAstrolorg.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 785

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus