Joi,
08.12.2022
Innorat
Acum
3°C

Casa de Cultură a Sindicatelor și-ar putea relua activitatea la sfârșitul lunii februarie

Casa de Cultură a Sindicatelor și-ar putea relua activitatea la sfârșitul lunii februarie

Închisă în urma unui control efectuat de ISU în noiembrie 2015, reprezentanții Casei de Cultură din Sibiu așteaptă ca proiectul privind securitatea la incendiu să fie avizat de cei de la ISU pentru a-și putea relua activitatea. Directorul Casei de Cultură, Marius Vingerzan spune că imediat ce vor primi proiectul vor monta sistemele automatizate autorizate de ISU.

„Vom deschide după ce montăm senzorii de căldură și de fum, acum așteptăm proiectul. Imediat ce vom avea proiectul, vom demara lucrările. Acum însă, cu sărbătorile au mers mai lent lucrurile, dar până la sfârșitul lui februarie trebuie să fim gata, pentru că ne pierdem noi treburile în țară. Cum e gata proiectul va fi dus la avizat la ISU, iar noi începem treaba. Noi am demarat proiectul la aproximativ o săptămână după controlul celor de la ISU Sibiu, iar firma care realizează proiectul lucrează cu ISU deci, în proporție de 90% proiectul este aprobat”, spune Marius Vingerzan. Directorul spune că ei au tot interesul pentru ca lucrurile să se miște mai repede. „Deja ne sună oamenii să ne întrebe dacă avem liberă sala în anumite perioade, noi avem tot interesul să grăbim treburile”, mai spune Marius Vingerzan.

Casa de Cultura a Sindicatelor a fost închisă pe 13 noiembrie de ISU cu doar câteva ore înainte de începerea Mozaic Jazz Festival, atunci când în urma unui control s-au găsit nereguli în ceea ce privește siguranța clădirii în caz de incendiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus