Joi,
28.10.2021
Partial Noros
Acum
-4°C

Horoscopul zilei – 6 ianuarie 2016

Horoscopul zilei – 6 ianuarie 2016

Astăzi Gemenii trebuie să petreacă mai mult timp împreună cu partenerul de viaţă, iar Balanțele este posibil să fie melancolice din cauza problemelor sentimentale.

Previziunile astrale pentru fiecare zodie din 6 ianuarie 2016:

Berbec

Nu este momentul să luaţi decizii importante. Astăzi sunteţi nehotărât şi emotiv. Va sfătuim să nu va angajaţi în activităţi care necesită un efort intelectual. Odihniţi-vă mai mult şi încercaţi să vă relaxaţi!

Taur

Sunteţi marcat de emoţii puternice şi comunicaţi mai greu cu prietenii şi familia. Vă sfătuim să vă puneţi ordine în idei şi să vă exprimaţi mai clar. Dacă sunteţi invitat la o petrecere, nu refuzaţi! S-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă poate ajuta în carieră.

Gemeni

Astăzi sunteţi inspirat, plin de idei. Cei din jur va apreciază originalitatea. Nu este momentul să semnaţi documente. Petreceţi mai mult timp împreună cu partenerul de viaţă!

Rac

Dimineaţă este posibil să aveţi probleme sentimentale. Le puteţi rezolva numai dacă reuşiţi să vă păstraţi calmul. Evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă! Sunteţi nemulţumit de situaţia financiară, dar vă recomandăm să fiţi optimist. Banii vor veni când veţi avea mai multă nevoie.

Leu

Este posibil să suferiţi o deziluzie în dragoste. Sunteţi prea emotiv că să vă exprimaţi clar dorinţele. Nu uitaţi că prin dialog se pot rezolva neînţelegerile! Temperaţi-vă orgoliul în relaţiile cu prietenii, altfel riscaţi să îi îndepărtaţi! Puteţi să ţineţi cont de intuiţie.

Fecioara

Dimineaţă s-ar putea să fiţi tulburat din cauza problemelor sentimentale. Puteţi conta pe ajutorul unui prieten. După-amiază sunteţi hotărât să faceţi schimbări în casă. Vă recomandăm să nu vă încăpăţânaţi să faceţi totul singur. Cei din familie vă pot ajută, trebuie doar să le-o cereţi.

Balanţă

Este posibil să fiţi melancolic din cauza problemelor sentimentale. Vă recomandăm să vă dedicaţi timpul liber activităţilor casnice. Puteţi să reparaţi câte ceva, să mutaţi mobilă. Vă sfătuim să evitaţi o discuţie în contradictoriu cu o femeie mai în vârstă, chiar dacă vă enervează cu ideile ei.

Scorpion

Începeţi ziua hotărât să demaraţi o activitate nouă. Este o zi bună pentru drumuri scurte în interes de familie. După-amiază, sunteţi tentat să cumpăraţi un obiect de valoare pe care vi-l doriţi de multă vreme. Vă recomandăm să vă consultaţi şi cu partenerul de viaţă.

Săgetător

Aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale şi să vă ocupaţi numai de problemele personale. Riscaţi să aveţi discuţii aprinse cu partenerul de viaţă. Evitaţi speculaţiile financiare!

Capricorn

Aveţi şanse mari să găsiţi un nou loc de muncă, mai bine plătit. Farmecul personal vă ajută să rezolvaţi uşor o mulţime de probleme. Vă recomandăm să vă organizaţi mai eficient. Nu vă risipiţi în prea multe direcţii!

Vărsător

Dimineaţa sunteţi foarte emotiv, dar este o stare trecătoare. Vă recomandăm să nu provocaţi discuţii aprinse cu partenerul de viaţă. După-amiază mergeţi în vizită la un prieten de familie, unde vă regăsiţi bună dispoziţie.

Peşti

Dimineaţă sunteţi indispus şi nu prea aveţi spor la treaba. Vă sfătuim să nu vă ambitionați să vă rezolvaţi singur problemele. Acceptaţi ajutorul prietenilor! După-amiază este posibil să apară un conflict în familie. Ca să îl aplanați, ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă!

Sursă: eAstrolorg.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus