Luni,
20.09.2021
Ploi Scurte
Acum
10°C

VIDEO | Sălişte-Rod-Poiana Sibiului-Jina-Dobârca, traseu de teste pentru pilotul de raliuri Simone Tempestini

VIDEO | Sălişte-Rod-Poiana Sibiului-Jina-Dobârca, traseu de teste pentru pilotul de raliuri Simone Tempestini

Sălişte-Rod-Poiana Sibiului-Jina-Dobârca a fost, ieri, traseul unei sesiuni de teste pentru pilotul de raliuri clujean Simone Tempestini la bordul unui Ford Fiesta F5, care la sfârşitul acestei luni va participa la Raliul Monte Carlo, prima etapă din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri.

Traseul Sălişte-Rod-Poiana Sibiului-Jina-Dobârca a fost ales, în mod special, pentru că Raliul Monte Carlo întruneşte aceleaşi condiţii regăsite în judeţul Sibiu: asfalt ud, cu porţiuni de zăpadă şi gheaţă.cats

VIDEO AICI şi AICI

Live de la testele lui Simone Tempestini de langa Poiana Sibiului. Dupa o prima zi pe zapada, a doua cu conditii mixte zapada-ud, azi asfaltul este ud cu unele portiuni de gheata.

Posted by RallyMax.ro on Saturday, 9 January 2016

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

5 comentarii

Dumitru

Acum 5 ani

Traseul respectiv treece si prin Tilisca!!! Daca tot pomeniti localitatile prin care trece enumeratile toate sau atunci spuneti cele importante!! Rod este sat Tilisca este comuna!!! si pentru a ajunge la Dobarca nu se merge prin Jina!!!
Raspunde

ionescu ciprian

Acum 5 ani

FOARTE INTERESANT ARTICOLUL DVS.DOMNULE DUMITRU ,INTRADEVAR SI TILISCA ESTE PE ACEST TRASEU DAR TESTELE AU AVUT LOC DOAR PE ANUMITE PORTIUNI DIN ACEST TRASEU SI NU A INCLUS SI LOCALITATEA TILISCA.DE LA POIANA SIBIULUI SE POATE COBORI PE PARTEA CEALALTA SI SE AJUNGE LA DRUMUL NATIONAL TRECAND PRIN DOBÂRCA.MULT SUCCES IN NOUL SEZON COMPETITIONAL AL CAMPIONULUI NATIONAL DE RALIURI EN-TITRE SIMONE TEMPESTINI,CEL MAI TANAR PILOT AJUNS CAMPION NATIONAL IN CNR. CIPI
Raspunde

VICTOR

Acum 5 ani

Bravo Dumitru.Redactorul nu stie, trebuie invatat.
Raspunde

VICTOR

Acum 5 ani

Dl ionescu - Dumitru are dreptate in titlu scrie clar" Saliste -Rod--Poiana Sibiului" deci obligatoriu a trecut si prin Tilisca nu putea sa sara peste ea,E bine sa fiti informat. dumnule Ionescu
Raspunde

ionescu ciprian

Acum 5 ani

SI TESTELE AU SARIT PESTE TILISCA DEOARECE ERAU 2 NUNTI ACOLO SI TREBUIA BLOCAT DRUMU ERA AGLOMERATIE ACOLO DE CE NU MA-NTELEGETI AM FOST AKOLO CE NAIBA ! INTRATI PE GOGLE MAP SI VEDETI TRASEUL EXACT SI PE UNDE SE COBOARA PE LA DOBÂRCA INAPOI PE DN SAU POATE NU VEDETI DIN CAUZA CETII CARE ERA PE ACOLO :)) CIPI.si inca ceva,cipi e prenumele meu real ionescu e abureala , domnule Victor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus