Luni,
04.12.2023
Parțial Noros
Acum
-2°C

Dan Fleșeriu, înaintea meciului cu Steaua: “Bӑieţii sunt recuperaţi în totalitate, suntem pregӑtiţi de joc”

Dan Fleșeriu, înaintea meciului cu Steaua: “Bӑieţii sunt recuperaţi în totalitate, suntem pregӑtiţi de joc”

Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU Sibiu, se aratӑ optimist înaintea partidei pe care echipa sa o va disputa, mâine, pe terenul celor de la Steaua CSM  Eximbank. Tehnicianul este mulţumit cӑ toţi jucӑtorii sunt recuperaţi 100% și sperӑ la un rezultat pozitiv.

”Am început pregătirea încă din decembrie, am avut o scurtă pauză, alte echipe nu au avut deloc, și suntem în continuarea returului început în decembrie. Începem acum cu o partidă rămasă restantă, în compania unei echipe foarte bune, care este printre primele 4 favorite la jucarea finalei. Sper să facem un meci cât mai bun la București, chiar dacă nu plecăm din postura de favoriți, nici măcar 50-50 nu e. Ei sunt favoriți. Pentru că este primul meci din acest an calendaristic sper să jucăm cât mai bine. Băieții sunt recuperați în totalitate, suntem pregătiți de joc și sper să poată evolua toată lumea la capacitate de 100%”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu.

Și jucӑtorii sunt cu moralul ridicat înaintea confrutӑrii. Georgian Pӑun crede cӑ Steaua are un lot mai slab decât cel din prima parte a campionatului și cӑ CSU are ocazia prielnicӑ de a-și lua revanșa dupӑ eșecul din meciul tur.

”Avem deja mai mult de o săptămână de când am revenit la antrenamente, din vacanță. A fost o săptămână grea, cu antrenamente puternice, și cred că vom face un meci bun la Steaua. Suntem motivați și mergem acolo cu gândul la victorie. Ei au avantajul că au jucat deja două meciuri anul acesta, noi doar ne-am antrenat, dar repet, mergem să câștigăm mai ales că, în opinia mea, Steaua are un lot mai slab decât în tur. La noi, atmosfera în echipă este foarte bună, ca întotdeauna. Suntem uniți și în teren și în vestiar”, spune Georgian Păun.

Meciul dintre Steaua CSM Eximbank și CSU Sibiu va avea loc mâine, 12 ianuarie, de la ora 20:00, și va fi transmis în direct de Digi Sport.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus