Sâmbătă,
09.12.2023
Innorat
Acum
1°C

Steaua – CSU Sibiu. Sibienii încep anul cu un meci de încӑrcӑturӑ maximӑ  

Steaua – CSU Sibiu. Sibienii încep anul cu un meci de încӑrcӑturӑ maximӑ  

CSU Sibiu începe anul 2016 cu un meci împotriva unei dintre principalele favorite la câștigarea campionatului. Trupa lui Dan Fleșeriu joacӑ, mâine, pe terenul formaţiei Steaua CSM Eximbank, într-un meci restant din etapa a XIII-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin.

“Galben-albaștrii” merg la București din postura echipei care se aflӑ pe locul al 5-lea, cu 9 victorii și 5 înfrângeri, în timp ce steliștii ocupӑ poziţia a 9-a, cu 8 victorii și 3 înfrângeri. De notat cӑ bucureștenii au cu trei meciuri în minus. De asemenea echipa din Capitalӑ este formaţia care era cotatӑ, înaintea începerii sezonului, cu prima șansӑ la câștigarea campionatului, dupӑ retragerea din Ligӑ a campionei en-titre, Asesoft Ploiești. Prin urmare, formaţia care a reprezentat România în acest sezon de EuroCup pleacӑ cu prima șansӑ, ţinând cont și de rezultatul meciului din tur. În prima manșӑ, steliștii s-au impus fӑrӑ probleme, scor 76-60, dupӑ o primӑ reprizӑ de coșmar a sibienilor, în care au marcat doar opt puncte și au primit 28.

Steliștii mai au și un alt avantaj: beneficiazӑ de faptul cӑ în noul an au disputat deja douӑ partide, cu CSM-CSU Oradea, în sferturile Cupei României. Ultimul a avut loc acum douӑ zile, când Steaua a ratat accederea în Final Four, dupӑ ce a pierdut returul cu scorul de 72-76. Dacӑ Steaua a jucat acum douӑ zile, ultimul meci al sibienilor dateazӑ din 23 decembrie 2015, când au fost învinși pe terenul liderului, BC Mureș Târgu Mureș, scor 78-84, și rӑmâne de vӑzut tonusul în care se aflӑ formaţia de pe Cibin.

Meciul dintre Steaua CSM Eximbank și CSU Sibiu va avea loc mâine, 12 ianuarie, de la ora 20:00, și va fi transmis în direct de Digi Sport.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus