Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
6°C

ACTUALIZARE Din nou coloane pe Valea Oltului

ACTUALIZARE Din nou coloane pe Valea Oltului

ACTUALIZARE ora 16 - Centrul Infotrafic anunță că se circulă normal pe Valea Oltului.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 14:45, traficul rutier pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu se desfăşoară în condiţii normale (fără probleme de fluenţă) pe raza localităţii Brezoi, din judeţul Vâlcea", se arată în comunicatul polițiștilor.

Știrea inițială

Circulația pe Valea Oltului se desfășoară pe un singur fir, alternativ, din cauza unei automacarale staționate pe carosabil. Polițiștii avertizează că este posibil să se creeze coloane, în zona Brezoi.

Anunțul a fost postat de Centrul Infostrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. "La această oră (14.00), traficul rutier se desfăşoară pe un fir, alternativ în ambele sensuri, dirijat de poliţişti rutieri pe DN7  Râmnicu Vâlcea – Sibiu, pe raza localităţii Brezoi (kilometrul 205+400 de metri), din cauza unei automacarale staţionate pe partea carosabilă. Din această cauză este posibil să se formeze coloane de autovehicule în zona restricţionată", se arată în anunț.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus