Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
5°C

Ministerul Sănătății: 19 răniți în Colectiv mai sunt internați în spitale din țară și străinătate

Ministerul Sănătății: 19 răniți în Colectiv mai sunt internați în spitale din țară și străinătate

Un număr de 19 persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv se mai află internate în spitalele din țară și din străinătate, informează Ministerul Sănătății, potrivit Agerpres.

Potrivit site-ului MS, în spitalele din București — Spitalul de Urgență și CC Iliescu — mai sunt internate două victime ale incendiului din data de 30 octombrie 2015, una dintre acestea fiind în stare critică.

Până în prezent au fost externate 79 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unitățile sanitare din țară.

În spitalele din străinătate se mai află internați 17 răniți în incendiul de la Colectiv, printre care și un cetățean german.

Potrivit MS, în Austria mai sunt internate două persoane în stare stabilă, în Belgia — șapte, în stare stabilă, în Olanda — o persoană, în stare stabilă, Germania — trei persoane în stare stabilă, Marea Britanie — trei răniți în stare stabilă, iar în Israel — o persoană în stare stabilă.

Un număr de 39 de persoane rănite în Colectiv au fost transferate în unități sanitare din străinătate.

În urma tragediei din 30 octombrie 2015 și-au pierdut viața 63 de tineri, dintre care 27 au murit în incendiu, 24 în spitalele din țară și 12 au fost transferați în străinătate.

Sursă: Agerpres

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus