Duminică,
10.12.2023
Innorat
Acum
-0°C

CSU Sibiu s-a înţeles cu sponsorul principal, Atlassib: continuă parteneriatul şi în 2016. “Cu toţii ne dorim performanţă”

CSU Sibiu s-a înţeles cu sponsorul principal, Atlassib: continuă parteneriatul şi în 2016. “Cu toţii ne dorim performanţă”

Clubul Sportiv Universitar Sibiu și compania Atlassib au decis să continue parteneriatul şi în anul 2016. Colaborarea dintre echipa de baschet şi sponsorul principal Atlassib datează de mai bine de 15 ani.

 “Ne face o deosebită plăcere să anunțăm continuarea acestei colaborări. Pentru CSU Sibiu, parteneriatul cu Atlassib este unul extrem de important, mai ales prin prisma faptului că se derulează neîntrerupt, de mai bine de 15 ani. Pentru noi este o onoare să ne asociem numele de cel al unei companii de top la nivel național. Cred că nu exagerez cu nimic dacă afirm că Atlassib este un model în ceea ce privește modul în care se implică în viața comunității. Cu toții ne dorim performanță și sperăm ca aceast parteneriat să fie de bun augur și să ne conducă spre rezultate cât mai bune. Le mulțumim, de asemenea, și celor de la Poșta Atlassib si Meridiana care au decis să ne susțină, în continuare”, a declarat Horațiu Floca, CSU Atlassib Sibiu.

Echipa de baschet din Liga Națională va continua, așadar, să poarte numele companiei de transport și anul acesta, iar sigla Atlassib va fi folosită în toate materialele de promovare.

Echipa de baschet a Sibiului este singura echipa care, de când a promovat în prima ligă de baschet masculin, în 1977, nu a mai retrogradat niciodată și este deținătoarea a două titluri naționale în 1995 și 1999.

De mai bine de 15 ani poartă numele unuia dintre cei mai longevivi parteneri ai unei echipe sportive, Atlassib.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

2 comentarii

me

Acum 7 ani

S-a inteles cu sponsorul principal dar sponsorizarea in ce consta? In firimituri? Echipa nu mai are stralucirea de altadata.
Raspunde

aoxd

Acum 7 ani

Asa este ai dreptate, dar sa nuitam ca celelalte firme care nu contribuie cu nimic sau cu foarte putin.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus