Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

Școala Finlandeză se lansează la Sibiu

Școala Finlandeză se lansează la Sibiu

Fundația Didactică anunță lansarea la Sibiu a Școlii Finlandeze, un proiect educațional care-și propune să aducă în orașul nostru o cu totul altă viziune asupra școlii și educației copiilor.

Evenimentul de lansare a acestui proiect este programat pentru vineri, 15 ianuarie, în prezența mai multor invitați de seamă. Printre aceștia se numără Excelența Sa Doamna Päivi Pohjanheimo, Ambasadorul Finlandei în România, Radu Szekely – profesor, trainer și expert în educație în Finlanda, precum și antreprenorii Dan Luca și Lucian Todea.

Radu Szekely, Dan Luca și Lucian Todea fac parte și din Boardul Școlii Finlandeze din Sibiu, alături de părintele Constantin Necula și Alina Cîrjă, fondatoare a Școlii Finlandeze din București.

Evenimentul de lansare, unde vor fi oferite mai multe detalii despre proiect, va avea loc vineri, de la ora 18:00, în Sala Hera a Hotelului Ramada.

Sursa foto

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

jonyjon

Acum 6 ani

Necula e in campanie electorala, il gasim peste tot? Chiar, finlandezii is ortodocsi?
Raspunde

Vicent

Acum 6 ani

Ce are ortohotia cu stilul de educatia finlandez. Daca studiem BORD-ul firmei cu scoala finlandeza si profesorii afisati am putea zice ca cei de la tehologie au migrat la asa zisa scoala finlandeza. Business maica ..... business!!!!
Raspunde

Vadim

Acum 6 ani

Pe cand o scoala romaneasca privata in Sibiu ? Traditia scolii romanesti este foarte buna, dar de multi ani am dat-o la gunoi si facem sau imprumutamtotfelul de experimente.
Raspunde

Titza

Acum 6 ani

Chiar asa....de ce preot la scoala finlandeza??? Nu stiu ce intentii au cei din conducerea scolii, dar dupa incantarea vestii ca se pun bazele unei alternative la invatamantul clasic, dezamagirea a fost pe masura cand am dat de Necula in boardul lor! Nasol...dar vedem mai multe in seara asta!
Raspunde

Odin

Acum 6 ani

Ortohotii peste tot, nu mai scăpam de ei! Ce naiba, Necula-i finlandez? Chiar nu putem renunța la habotnicizarea copiilor cu forta?
Raspunde

Free_ag

Acum 6 ani

Foarte dezamagit de cooptarea bardului ortodox Necula . Era un proiect promitator. Pacat . Aveti doua locuri libere deseara . :(
Raspunde

Titza

Acum 6 ani

Scoala ORTODOX FILANDEZA e denumirea corecta pentru acest concept ratat! Va relatez converstia pe care am avut-o pe facebook cu acesti indivizi micinosi si indoctrinati. Mesaj sters bineinteles, asta denota inca o data transparenta si caracterul injositor pe care il au. Eu; De ce se sterg comentariile la postarea asta???ma gandesc ca nu e tocmai reactia la care v-ati asteptat si pe buna dreptate! Nu amestecati scoala cu religia, mai ales o scoala privata care se vrea a urma modelul finlandez de educatie! E o mare contradictie ! Noi, ne-am asteptat la ceva mai profi, nu mai spiritual! Raspuns de la Raffa Radu; Scuza-ma Oresia, dar tu te poti astepta la orice voiesti. De celalalta parte, cei ce sunt cu Hristos, sunt cu Hristos peste tot - nu numai in Biserica. Asta inseamna sa fi crestin. Eu, ca si crestin, nu ma pot rusina de Hristos nici macar intr-o scoala finlandeza, privata si foarte foarte profi (cum spui tu). Cred ca si finlandezii au nevoie de Hristos. Altfel spus, unde nu este Hristos nu este Dumnezeu. Ca om nu te poti situa intr-o zona neutra fata de Hristos, ci numai intr-una din urmatoarele doua: cu Hristos sau impotriva lui Hristos (a se citi fie...fie... adica disjunctie exclusiva). Deci despartirea aceasta neta laic-Biserica mi se pare diavoleasca. Caci una este sa fi tolerant cu toti (ceea ce este normal) si alta este sa il tii pe Hristos in afara vreunui spatiu, fie si public, doar pentru ca ai tu (generic spun) impresia ca gandesti cumva mai drept ideologic decat Hristos. PS: Cat il priveste pe Par. Necula, iti garantez ca este un excelent pedagog. Prea fin intelectual ca sa incerce transformarea scolii intr-un colegiu iezuit sau seminar teologic. Copii nu vor avea decat de castigan din prezenta sa - fara indoiala.
Raspunde

Marius

Acum 6 ani

Parintele Necula e un CLAUN, iar locul lui e in centru pe Balcescu langa Buratino, acesta din urma il depaseste cu mult la pedagogie:))
Raspunde

Mimi

Acum 6 ani

MARIUS, nu mă cert cu tine și nu vreau să te conving de nimic. Faptul că ai catalogat un om ca dânsul ca și "claun", arată că nu știi NIMIC despre această persoană . CRED că pentru tine nu înseamnă nimic faptul că părintele Necula este "Pr. Univ. Părintele a scris mai mult decât 50 de cărți si cred că tu nici măcar nu ai apucat să citești atâtea. Oare cât o fi citit dânsul, ca să poată să si invete pe altii. Stii poate că pădure fără uscături nu există. Așa cu preoții, doctorii, profesorii...etc. Dar asta nu înseamnă că-i băgăm pe toți în aceeași oală. O zi bună.
Raspunde

razvan

Acum 5 ani

Aceasta scoala NU este autorizata si face deja reclama si inscrieri? Chiar si doamna primar face poze cu ei impreuna INAINTE ca aceasta scoala sa aiba autorizitai de functionare??????? Asta NU este legal!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus