Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
17°C

FOTO/VIDEO – Cărămizi prăbușite peste o mașină, pe 9 Mai. O mamă cu un copil au scăpat

FOTO/VIDEO – Cărămizi prăbușite peste o mașină, pe 9 Mai. O mamă cu un copil au scăpat

O bucată din zidul unei case s-a prăbușit în urmă cu puțin timp pe strada 9 Mai, în prelungirea dinspre Gara Sibiu, dincolo de strada Constituției.

Oamenii ajunși la fața locului spun că resturile au fost foarte aproape să lovească o mamă cu un copil, aflați în trecere în acel moment.

O mașină parcată în zonă a fost avariată, cărămizile spărgând geamul de pe partea șoferului și lovind caroseria.

Proprietara mașinii spune că nu are asigurare CASCO și așteaptă să evalueze daunele totale pentru ca apoi să decidă dacă va da în judecată proprietarul imobilului sau municipalitatea.

https://youtu.be/WSjP8SGMQ3g

În urmă cu câteva minute a sosit și un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Angajații ISU intervin în prezent pentru ”a degaja elemente care s-au desprins de pe o clădire, din primele informații existând pericolul să se mai desprindă și ale elemente”, conform Biancăi Săbău, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.
foto Silvana Armat

zid prabusit cladire 9 mai (5) zid prabusit cladire 9 mai (3) zid prabusit cladire 9 mai (2) zid prabusit cladire 9 mai (1) zid prabusit cladire 9 mai (8) zid prabusit cladire 9 mai (7) zid prabusit cladire 9 mai (6)

 

IMG-20160115-WA0003

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

...

Acum 8 ani

Doamna Fodor spune ca proprietarii se vor convinge singuri ca trebuie sa faca ceva atunci cand vor fi condamnati cativa. Se pare ca dorinta aproape i s-a indeplinit.
Raspunde

halal "autoritati" locale

Acum 8 ani

d-na Fodor sa mai iasa la plimbare prin oras (daca nu ii e frica sa-i cada ceva in cap) sa vada ca sunt zeci de astfel de cladiri si /sau acoperisuri daca nu sute si sa-si asume masuri si nu (cu indulgenta spus) jumatati de masura - tipic romanesti.
Raspunde

dancp

Acum 8 ani

verificati daca cladirea aia nu a fost in anii 40-44 cladirea GESTAPOuli din Sibiu d epe vremea lui Hiter?
Raspunde

Bogdan

Acum 8 ani

Nu o sa se rezovle nimic deoarece consiliul local va da vina pe aropritari si proprietarii nu au bani pt renovare si uite asa pagubitul isi va repara masina pe propria cheltuiala!!!!! Este a N a oara CAND SE DESPRIND BUCATI DIN IMOBILE POATE ATUNCI CAND VA CADEA O CARAMIDA IN CAPUL UNUI PRIMAR ATUNIC SE VOR TREZII!!!!!!!
Raspunde

Alvar Aalto

Acum 8 ani

Imi pare rau, dar dupa cate stiu e a saptea oara in ultimii ani. Orange, Balcescu, Brukenthal, Saguna, Mitropoliei (de doua ori), 9 Mai. A si murit o invatatoare,sub privirile ingrozite ale fiicei sale minore, dar nici aceasta drama nu a sensibilizat pe nimeni.
Raspunde

Mimi

Acum 8 ani

Să mă iertați doamnă Astrid, dar ce se întâmplă dacă ați inspectat personal clădirea ??? Numai atunci o să se inițieze ceva?? Numai dacă ochii dvs. au fost la fața locului ????? Dar ce , un director de spital trebuie să vadă toți bolnavii ??? Numai atunci intră omul în tratament ???? Păi eu credeam că fiecare cu treaba lui. Vă tot plimbați pe la inaugurări,demolări, sistematizări .....Dați verdictul din birou ! Ce atâta plimbăreală ? E treabă de alocat buget, nu de văzut la fața locului.....că vă puteați uita pe foto, pe filmare sau pe un raport al celor de la ISU.
Raspunde

Capitalism

Acum 8 ani

Dar de cand plm primaria trebuie sa repare casele altora ? Daca vrei sa stai in zona centrala si sa te respecti atunci te conformezi si iti repari imobilul. Nu ai bani, atunci inseamna ca nu iti permiti locuinta respectiva, o vinzi si te muti.
Raspunde

misul

Acum 8 ani

dar nu toata lumea fura ca tine caci o pensionara nu fura ca tine deci nu asi poate antretine singura reparatile
Raspunde

:))

Acum 8 ani

Blestemul Sibiului pt. Brasov....dupa ce au furat o buna parte din institutii, inclusiv Aeroportul. Pe Mitropoliei s-a intamplat unei brasovence, acum masina inmatriculata BV....coincidenta?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus