Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

ACTUALIZARE Vulcanizarea din Cisnădie a luat foc de la coșul de fum

ACTUALIZARE Vulcanizarea din Cisnădie a luat foc de la coșul de fum

ACTUALIZARE 2 - Pompierii au stabilit cauza probabilă a incendiului produs astăzi la atelierul de vulcanizare din Cisnădie.

Potrivit unui comunicat remis de reprezentanții ISU, "în urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă coșul de fum amplasat necorespunzător sau neprotejat termic față de materialele combustibile, au ars anexa gospodărească, materialele depozitate în interiorul anexei și aproximativ 25 mp din acoperișul casei de locuit".

Pompierii spun că aceasta este cea mai frecventă cauză a incendiilor, în această perioadă - coșurile de fum neizolate sau ampladate prea aproape de materiale combustibile.

ACTUALIZARE - Incendiul de la vulcanizarea din Cisnădie s-a extins și la o casă aflată în imediata vecinătate.

Atelierul este pe strada 1 Decembrie, iar accesul forțelor de intervenție s-a făcut destul de dificil, pentru că este vorba despre o stradă îngustă. Înainte să ajungă pompierii la fața locului, focul s-a extins și la o casă care este lipită de atelierul de vulcanizare. Locuința a suferit distrugeri în proporție de aproximativ 20%.

Lucrătorii ISU încearcă încă să stabilească motivul producerii incendiului.

Știrea inițială:

Un incendiu vizibil de la kilometri distanță a izbucnit, în această dimineață, în Cisnădie. Focul a pornit la atelierul de vulcanizare din Cisnădie.

Mai multe cauciucuri au ars, iar fumul rezultat a format o coloană de zeci de metri în aer, vizibilă de la mare depărtare.

Echipajele de pompieri sunt la fața locului și încearcă să lichideze incendiul. "Două echipaje de pompieri și SVSU Cisnădie se deplasează la incendiu", precizează ISU Sibiu.

Vom reveni cu amănunte

Foto principală: Facebook - Esti din Cisnadie daca... /Andrei Bitu

Foto galerie: Facebook/Cosmin Aron Bobeanu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus