Miercuri,
17.08.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Căzăturile pe gheață finalizate cu fracturi ”la ordinea zilei în Sibiu”

Căzăturile pe gheață finalizate cu fracturi ”la ordinea zilei în Sibiu”

Trotuarele necurățate fac în continuare victime și într-o singură zi 14 sibieni au ajuns la Urgențe cu fracturi, luxații și entorse după ce au alunecat pe gheață.

”Avem și cazuri sociale și mai sunt și accidente auto, dar acum la ordinea zilei sunt căzăturile pe gheață, alunecă oamenii și ajung la Urgențe. Doar ieri, am avut 14 astfel de cazuri”, spun reprezentanții Spitalului Clinic de Urgență Sibiu.

De la începutul anului până acum, 80 de sibieni au ajuns la spital după ce au căzut pe gheață, iar aproximativ 25% dintre ei au necesitat internare.

Foto: www.voceatransilvaniei.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

alzara

Acum 6 ani

Vrei o tara ca afară ? Prin lege curaratul trotoarului e sarcina proprietarului .Cu toate consecimtele si responsabilitatile
Raspunde

calin

Acum 6 ani

Zici ca ''Prin lege curaratul trotoarului e sarcina proprietarului '' Care proprietar? Al trotuarului? Atunci e vorba tocmai de Primarie.Care isi aduce aminte ca e proprietar doar cind eu cutez sa parchez 5 minute, cit sa-mi iau ceva din casa, si vrea sa-mi dea amenda pentru ca am folosit trotuarul. Dar nu isi aduce aminte ca e prorietar cind trotuarul trebuie maturat de zapada sau frunze... Sau vorbestide proprietarul imobilului in fata caruia e trotuarul? Si care are doar obligatii?!? Dar nici un drept.
Raspunde

rosu

Acum 6 ani

Nimic nou: de cand ma stiu, cand ninge la Urgente ghipsul se face cu betoniera.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus