Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

ACTUALIZARE VIDEO – Operațiunea s-a încheiat. 72 de turiști au fost coborâți de la Bâlea

ACTUALIZARE VIDEO – Operațiunea s-a încheiat. 72 de turiști au fost coborâți de la Bâlea

Actualizare ora 12:53

Operațiunea s-a încheiat în urmă cu câteva minute, toate cele 72 de persoane rămase izolate la Bâlea Lac fiind aduse cu elicopterul la Cârțișoara.

Actualizare ora 12:20

Până la această oră 68 de persoane au fost evacuate cu cele două elicoptere, anunță ISU Sibiu.

Știre inițială:

Elicopterele MAI, aduse de la Cluj-Napoca și București, au ajuns la Bâlea Lac și au început să transporte turiștii rămași blocați.

Deși este foarte frig, operațiunea decurge până cum bine, primii turiști fiind deja coborâți la baza de la Cârțișoara.

Operațiunea este sprijinită de Salvamont și ISU Sibiu.

Șaptezeci de turiști, dintre care 45 de copii, au rămas blocați marți, la Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine în Munții Făgărașului, după ce telecabina s-a defectat. Persoanele blocate au fost cazate la două cabane.

Imagini în direct de la Bâlea Lac, cu operațiunea de salvare, PUTEȚI VEDEA AICI.

balea elicopter (1) balea elicopter (2) balea elicopter (3)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

Gufi

Acum 8 ani

Operațiune de "salvare"? Cred că e cam mult spus, oamenii sunt blocați acolo dar nu se află într-o situație de pericol. Imaginile de pe Live Cam de la Bâlea sunt superbe! Cu cerul ăsta albastru, trebuie să fie o zi superbă acolo.
Raspunde

ion

Acum 8 ani

de la cluj si bucuresti,,,,,,dl alin bratu
Raspunde

Gufi

Acum 8 ani

Cel mai tare are de suferit dl.Klingeis, lumea va zice acum "Păi nu mai urcăm la Hotelul de Gheață că dacă se strică iar telecabina și rămânem blocați pe acolo."
Raspunde

gica

Acum 8 ani

dl.Klingeis sa puna mana sa plateasca aceasta "operatiune de salvare". Ce mascarada de 2 lei pe bani publici. alooo... DNA...
Raspunde

Gufi

Acum 8 ani

Da' nea Gică, ce vină are sasul că li s-a stricat la ăia telecabina? Că doar nu-i telecabina lui. Dacă nu s-ar face nimic la Bâlea Lac, ar zice românu': "Măăă, ce s-ar putea face aici, da cine să și facă?". Dacă face cineve ceva: "Da' di ce se face? Ca să se se-mbogățească Klingeis! Ptiu!"
Raspunde

hai-hui

Acum 8 ani

Ba e telecabina lui sasu' Klingeis....
Raspunde

mihai

Acum 8 ani

Operatie de salvare? Mai degraba titluri de cacao si isterie in media. Am apucat intr-un ianuarie visol acolo si nu am putut cobora 2 zile. Nu a fost mare scofala. Caldura-caldura, mancarea-mancare nici o problema...
Raspunde

adi

Acum 8 ani

intradevar ... operatiune de salvare a portofelelor, 72 de capete vite furajate x 250 lei (cazare si mancare pe zi) x 2 zile = 8000 euro, las sa achite statu cherosen si mentenanta de 10.000 euro.
Raspunde

ytrei

Acum 8 ani

Telekabina e a lui klingeis batrinu, tata lui sasuprimaru de avric!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus