Joi,
06.10.2022
Innorat
Acum
16°C

Iohannis: Învestirea noului Guvern de la Chișinău - un pas în depășirea crizei politice din Republica Moldova

Iohannis: Învestirea noului Guvern de la Chișinău - un pas în depășirea crizei politice din Republica Moldova

Președintele Klaus Iohannis afirmă că învestirea noului Guvern în Republica Moldova reprezintă un pas important în depășirea crizei politice de aici, punctând că stabilitatea acestei țări este importantă pentru România și UE, potrivit Agerpres.

"Prin învestirea noului Guvern, care își declară prioritară opțiunea proeuropeană, Republica Moldova a realizat un pas important în depășirea crizei politice. Stabilitatea acestui stat este importantă atât pentru România, cât și pentru Uniunea Europeană", spune șeful statului, în mesajul referitor la situația din Republica Moldova publicat de Administrația Prezidențială.

În opinia sa, noul Guvern de la Chișinău are foarte mult de lucru în perioada următoare, reforme importante fiind necesar să fie demarate și realizate.

"Urmăresc cu atenție evoluția de pe scena politică de la Chișinău și îi asigur pe partenerii noștri de întregul sprijin al României", arată Iohannis.

Parlamentul Republicii Moldova a aprobat, miercuri, programul de activitate al Guvernului și lista Cabinetului de miniștri în frunte cu premierul Pavel Filip.

Miercuri seară, mii de persoane au protestat în fața clădirii Parlamentului de la Chișinău, în urma învestirii Guvernului condus de Pavel Filip.

Sursă: Agerpres

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus