Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Locuri de muncă la cules căpșuni în Danemarca

Locuri de muncă la cules căpșuni în Danemarca

30  locuri de muncă la recoltat căpşuni, în Danemarca, sunt oferite prin reţeaua EURES pentru perioada verii. Munca se desfăşoară la o fermă ecologică, în aer liber, iar sezonul de recoltare a căpşunilor începe aproximativ la 1 iunie 2016 și se termină în jurul datei de 15 iulie 2016. Mai multe informaţii se găsesc pe website-ul www.duborgjordba.

Condiţii:

-vârsta minimă 18 ani;

-rezistenţă la muncă fizică grea;

-sunt preferaţi lucrătorii cu experienţă anterioară la culesul căpşunilor;

-lucrătorii trebuie să fie motivaţi şi flexibili în privinţa programului;

-limba engleza -nivel mediu.

”Se acceptă şi cupluri. Plata muncii este în funcţie de cantitatea recoltată (la kilogram). Se plăteşte echivalentul în coroane daneze  aproximativ 1 euro brut/kg, plus 6,75% spor de muncă grea, plus 12,5% bani de vacanţă, aceste procente fiind aplicate la suma totală. Mai multe informaţii despre plata muncii se găsesc pe website-ul www.duborgjordbaer.dk iar despre impozite pe: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?lang=us.  Informaţii privind cazarea se pot obţine de  pe website-ul www.duborgjordba.

Durata contractului este de aprox. 6-7 săptămâni. Se lucrează 6 zile/săptămână, în medie 25-30 ore/săptămână.

Pentru a aplica, candidaţii trebuie să acceseze linkul: http://www.duborgjordbaer.dk/job-application.html. De pe acest link se descarcă modelul de CV EUROPASS, ce trebuie completat în limba engleză şi cu poza ataşată, conform instrucţiunilor.

CV-urile se trimit pe adresa de email [email protected]. Preselecţia persoanelor care au aplicat este făcută de angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul AJOFM Braşov. Selecţia va avea loc la Braşov, la mijlocul lunii februarie 2016. Persoanele interesate trebuie să se adreseze Consilierului EURES din judeţul de domiciliu pentru a fi înregistrate în baza de date EURES.

Termenul limită pentru aplicaţie este 1 februarie 2016. Detalii referitoare la data, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise doar persoanelor înregistrate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Candidaţii din judeţul Sibiu sunt aşteptaţi la AJOFM  Sibiu, str. Morilor, nr.51A, camera 440, etaj 4, în vederea înregistrării în baza de date pentru munca în străinătate.

Foto

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

4 comentarii

norway

Acum 8 ani

Io vreau la norvegia la blonde proaspete ca of capsuna
Raspunde

turist ratacit

Acum 8 ani

Hai , care vreti sa faceti parte din diaspora, acum aveti sansa sa declarati de Craciun ca stati mult in vama si ca Romania e de cacat ! Si ca aveti un presedinte care va reprezinta, bineinteles.
Raspunde

@turist ratacit

Acum 8 ani

Mutul sas nu ne reprezinta pe noi romanii din tara ,poate pe (unii) pupincuristi din diaspora(si aceia tot mai putini!)deci hai sictir klaus,esti penibil ,numai in excursii de lux o tii!!
Raspunde

Florea alexandru

Acum 7 ani

Bune
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus