Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Trafic îngreunat azi-dimineață, spre Zona Vest. Accident după ce un șofer a vrut să întoarcă pe linie continuă

Trafic îngreunat azi-dimineață, spre Zona Vest. Accident după ce un șofer a vrut să întoarcă pe linie continuă

Traficul spre Zona Vest s-a desfășurat în această dimineață, chiar la ora de vârf, cu și mai mare dificultate decât de obicei.

Un accident a avut loc în dreptul sediului Vămii Sibiu. Un șofer de 66 de ani, din Șeica Mare, care conducea un Volkswagen Passat, a încercat să întoarcă brusc, de pe banda de exterior, pe linie continuă. Șoferul se îndrepta spre Aeroport, iar din aceeași direcție, dar pe banda de interior, venea un taxi. Acesta nu a mai putut evita impactul și a lovit mașina condusă de șoferul care a încercat să facă manevra neregulamentară.

Taximetristul sibian, de 45 de ani, a fost rănit ușor în urma accidentului, la fel ca și pasagera pe care o ducea la muncă. Ambii au fost transportați la spital.

Temporar, pentru cercetări, traficul a fost blocat. Circulația s-a desfășurat cu greutate în zonă până după ora de vârf.

Foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

audi

Acum 8 ani

de la caruta la passat asa se intampla
Raspunde

fi ca Ion

Acum 8 ani

Ingreunata olaie...ba mincinosilor.La 6:20 cand era politia acolo mergeai f.lejer,adevarat pe o banda numai.Ce va mai placee shaorma....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus