Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
6°C

Bronz de campioană. Andreea Dragoman a terminat pe locul al treilea la Turneul Campioanelor

Bronz de campioană. Andreea Dragoman a terminat pe locul al treilea la Turneul Campioanelor

Andreea Dragoman a fost învinsă în semifinala Turneului Campioanelor la junioare – din India, cu scorul de 0-4 (10-12, 10-12, 4-11, 10-12), de jucătoarea din Hong Kong Zhu Chengzhu.  Scorul însă nu reflectă scorul drastic înregistrat pe tabelă, pentru că în trei din cele patru seturi, Andreea a luptat fantastic şi a dus seturile în prelungiri. Din păcate, jucătoarea din Hong Kong a fost mult mai concentrată la punctele decisive şi s-a impus mereu cu  12-10.

Bronz de campioană

În ciuda înfrângerii din semifinale, Andreea Dragoman este răsplătită cu medalia de bronz, ocupând poziţia a treia alături de o altă româncă, Adina Diaconu. Jucătoare care a fost învinsă şi ea cu acelaşi scor de 0-4, în semifinale, de către coreeanca Park Seri.

A fost mult mai rapidă şi a servit mult mai bine în momentele cheie ale jocului. Am simţit că puteam mai mult, dacă eram mult mai concentrată. Puteam câştiga acele seturi, pentru că am fost mereu la conducere. Chiar şi aşa, mă bucură faptul că am câştigat medalia de bronz. Este un rezultat excelent pentru mine. A fost un turneu presărat cu meciuri foarte dificile, din care am avut foarte multe lucruri de învăţat”, susţine Andreea, pentru turnulsfatului.ro.

Finala Turneului Campioanelor la junioare va avea loc între coreeanca Park Sari şi jucătoarea din Hong Kong Zhu Chengzhu.

foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus