Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

A plecat gerul, a venit ceața. Cod galben și cursă întârziată pe AIS

A plecat gerul, a venit ceața. Cod galben și cursă întârziată pe AIS

Ceața a luat locul gerului în județul Sibiu, iar meteorologii au emis un cod galben valabil în această dimineață. Prognoza este valabilă până la ora 11, cu posibilitate de prelungire.

Potrivit avertizării meteo, ceața determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m. Este afectat județul Sibiu, inclusiv drumurile naţionale, europene și autostrada, dar și zonele joase din judeţele Alba și Mureș. Izolat, se poate semnala și burniță.

Din cauza ceții dense, cursa din această dimineață spre Munchen are o întârziere de peste o oră și jumătate. Programată să decoleze la ora 08.55, aeronava nu a plecat nici la această oră spre Germania. Potrivit celei mai recente estimări, ora de decolare este 10.30.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus