Joi,
05.08.2021
Cer Senin
Acum
18°C

FOTO | Al doilea eșec din amicale fӑrӑ gol marcat. FC Hermannstadt a fost învinsӑ de formaţia din Liga a III-a Performanţa Ighiu

FOTO | Al doilea eșec din amicale fӑrӑ gol marcat. FC Hermannstadt a fost învinsӑ de formaţia din Liga a III-a Performanţa Ighiu

FC Hermannstadt, liderul Ligii a IV-a din judeţul Sibiu, a suferit cea de a doua înfrângere în meciurile de verificare, dupӑ ce a fost învinsӑ de reprezentanta judeţului Alba Performanţa Ighiu (Liga a III-a), în deplasare, cu scorul de 1-0. Partida s-a desfӑșurat, weekend-ul trecut, pe terenul din Oarda de Jos, iar unicul gol al partidei a fost marcat în urma unei greșeli personale din prima reprizӑ.  

Trupa lui Jean Gavrila a mai disputat un meci amical în compania echipei din Liga a II-a CSM Râmnicu Vâlcea, în faţa cӑreia a pierdut cu scorul de 0-4.

“Ţinând cont că echipa este la începutul pregătirilor, putem spune că a fost un meci bun, util antrenorilor în vederea definitivării lotului ce va face deplasarea în cantonamentul de iarnă”, susţin oficialii sibieni.

FC Hermannstadt a început meciul în următoarea formulă: Zăvoi, Străulea, Macrea, Băra, Criştiu, Trohin, Câmpean, Simion, Greavu, Mera, Vlaic.

Pe parcursul partidei au mai evoluat: Porcaru, Alexandru Bâgu, Genescu, Avram, Coconu, Drăguşin, Tineiu, Seiwerth şi Lucian Bâgu.

Jucӑtorii lui FC Hermannstadt urmeazӑ sӑ plece în 4 februarie într-un cantonament la Balta Albӑ.

După întoarcerea din cantonament, sibiienii vor mai disputa alte trei amicale: o “dublă” cu ACS Șurianu Sebeş 1945, formaţie din Liga a IV-a a judeţului Alba, meciurile fiind programate pe 20 şi 24 februarie, şi un nou amical cu Performanţa Ighiu, pe 27 februarie.

fc hermannstadt ighiu

fc hermannstadt

foto

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

unu obiectiv

Acum 5 ani

Eu zic sa joace amicale cu Rosia , Chirparul si Loamnesul . Poate bat si amaratii astia pe cineva ! Vai mama lui de fotbal , ce avem noi la Sibiu !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus