Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Liderii PSD şi UNPR au semnat protocolul de colaborare

Liderii PSD şi UNPR au semnat protocolul de colaborare

Preşedintele PSD Liviu Dragnea şi preşedintele UNPR Gabriel Oprea au semnat joi procotolul de colaborare, care prevede că organizaţiile pot încheia alianţe în vederea alegerilor locale,o decizie definitivă privind liste comune pentru alegerile parlamentare urmând să fie luată ulterior, potrivit Mediafax.

Preşedintele UNPR Gabriel Oprea a precizat că s-a stabilit să fie liste comune pentru alegeri parlamentare, însă nu sunt inculse locurile eligibile în acordul semnat.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a insistat că "nici pentru PSD nu sunt trecute locuri eligibile". El a mai spus că dacă vrem să facem o colaborare serioasă "nu are rost să vindem pielea ursului din pădure", iar după alegerile locale, "vom face o evaluare şi atunci ne vom aşeza la masă şi vom ajunge la o concluzie" cu privire la alegerile parlamentare.

Sursă: Mediafax

Foto: www.paginadebanci.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 550

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus