Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Fostul vicepremier Gabriel Oprea, la DNA

Fostul vicepremier Gabriel Oprea, la DNA

Fostul vicepremier și ministru de Interne Gabriel Oprea s-a prezentat, vineri, la Direcția Națională Anticorupție, fiind citat în dosarul în care Senatul a încuviințat începerea urmării penale în legătură cu săvârșirea a două infracțiuni de abuz în serviciu, potrivit Agerpres.

Conform DNA, una dintre infracțiunile de abuz în serviciu constă în folosirea resurselor umane și materiale ale Ministerului Afacerilor Interne pentru a asigura, în mod nelegal, însoțirea deplasărilor efectuate de ministru cu echipaje ale poliției rutiere.

Cea de a doua infracțiune de abuz în serviciu are legătură cu încheierea unui protocol în baza căruia procurorul general ar fi beneficiat în mod nelegal de coloană oficială.

Sursă: Agerpres

Foto: www.aktual24.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 670

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus