Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

FOTO – Un TIR s-a pus de-a latul Centurii Ocolitoare. Ieșirea de pe  autostradă este blocată

FOTO – Un TIR s-a pus de-a latul Centurii Ocolitoare. Ieșirea de pe  autostradă este blocată

Un șofer de TIR, foarte probabil obosit, a reușit azi-noapte să intre în parapeții de protecție de pe Centura Ocolitoare a Sibiului și să pună camionul de-a latul autostrăzii.

Incidentul a avut loc în jurul orei 1:30, iar traficul este în continuare blocat în capătul dinspre Brașov.

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, în prezent una dintre bretelele de ieșire de pe autostradă este blocată complet, iar traficul este deviat pe cealaltă, respectiv ieșirea spre Cisnădie.

În acest moment se lucrează la deblocarea autostrăzii și se preconizează că în câteva ore treficul va intra în normal.

IMG-20160205-WA0006 IMG-20160205-WA0005 IMG-20160205-WA0003 IMG-20160205-WA0002

Foto: Răzvan Rodean

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

aaa

Acum 8 ani

In occident politia vine face poze verifica repede si cheama o masina pentru tractare.Elibereaza repede drumul pentru trafic.Aici le trebuie o zi pentru a elibera drumul.Asta e Romania.
Raspunde

cetatean sibian

Acum 8 ani

si din ciclul asta e Romania, azi noapte la 2.30 o masina ( salvare sau politie ) a trecut pe viaductul din gara mica cu sirena pornita ! Cat de tembel poti sa fii ca la ora 2 noaptea cand poate circula 2-3 masini sa umbli cu sirena pornita ! Cu ocazia aceasta poate cineva face o mica investigatie sa afle cine tulbura linistea noptii abuziv !
Raspunde

Vasile V. Vasile

Acum 8 ani

Așa-I că tu conduci doar bicicletă?
Raspunde

vasilica

Acum 8 ani

In zona aia de cand s-a deschis a1 au rupt acel colt la iesire de pe autostrada de cel putin 5 ori. Acolo era si acel indicator inalt cu iesire spre bucuresti si sibiu. Nu pot sa imi imaginez cat de batut in cap poti fi sa intrii direct in el. Inainte sunt indicatoare ca se termina a1 benzi de reducere a vitezei, drum este f lat si iti arata clar iesirile si tu sa vii ca boul sa te bagi direct in mijlocul benzilor de separare.
Raspunde

vasilica

Acum 8 ani

Aaaa si sa nu uitam de cate ori a fost rupt giratoriul de la iesire de pe a1 spre sura mica cand acolo se termina autostrada. Veneau ca idiotii si se bagau direct in el. Unde naiba au luat astia carnetele. Acum o sa sariti toti ca e de vina cnadnr ca nu a semnalizat corespunzator ca e asfaltul prea alunecos din cauza la compozitia lui, nu e vizibilitate suficienta. Nu fratilor, voi sunteti de vina ca nu stiti sa conduceti.
Raspunde

CDS

Acum 8 ani

Vasilica, esti din sud? Cate clase ai? 2? (2+1)?... Fa, draga, o corecta articulare in ceea ce spui si scri.
Raspunde

@CDS

Acum 8 ani

Tu vorbesti ?? scrii se scrie cu 2 de i desteptu' baltii!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus