Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Scandal la Cisnӑdie. Primarul Huja a intrat peste arbitrii partidei de handbal Mӑgura – Rapid: “Sӑ vinӑ DNA-ul”

Scandal la Cisnӑdie. Primarul Huja a intrat peste arbitrii partidei de handbal Mӑgura – Rapid: “Sӑ vinӑ DNA-ul”

Primarul din Cisnӑdie este actorul principal al unui scandal izbucnit la meciul de handbal dintre Mӑgura Cisnӑdie și Rapid București, terminat cu scorul de 29-33.

Potrivit ProSport, primarul localităţii Cisnădie a intrat în vestiar peste arbitrii Adrian Georgescu şi Mihai Moldoveanu din Constanţa. Cei doi ar fi fost înjuraţi, iar Moldoveanu chiar lovit peste mână.

Meciul dintre cele douӑ formaţii a fost unul cu o mizӑ mare: salvarea de la retrogradare. Înaintea confruntӑrii, cele douӑ formaţii erau despӑrţite de 7 puncte, astfel cӑ rapidistele își jucau practic ultima carte pentru supravieţuirea în Liga Naţionalӑ, Mӑgura fiind principala contracandidatӑ la evitarea retrogradӑrii.   

Potrivit aceleiași surse, Gheorghe Huja, primarul şi ordonatorul de credite al localităţii Cisnădie, ar fi intrat de 2-3 ori în vestiar peste arbitri, pe care i-ar fi înjurat și ameninţat.

Nu i-am lovit pe arbitri, nu fac aşa ceva! Reprezint un oraş!”, a spus primarul localităţii Cisnădie, pentru ProSport.

“Sӑ vinӑ DNA-ul”

Supӑrat încӑ de înfrângere, Gheorghe Huja s-a dezlӑnţuit la adresa arbitrilor: “Pentru ce să fiu umilit acasă de nişte golani? Mă rog de Consiliul Local să aprobăm bani pentru handbal, iar nişte arbitri vin şi îşi bat joc de noi. S-au dus cu sacul plin de bani acasă, altfel nu îmi închipui cum au putut să conducă partida Măgura – Rapid. Arbitrii, nu mă refer la toţi, îşi fac interesele de ani de zile, pentru că altfel nu ar fi rentabil financiar. Ei stabilesc şi cine retrogradează şi multe altele. Dacă nu avem voie să vorbim facem un pas în spate, mă apuc de popice, de volei, de alt sport care este mai curat. M-au bătut alte formaţii şi n-am avut nimic de comentat la adresa arbitrilor, dar acum au venit şi şi-au bătut joc de echipa mea. Au venit cu lecţia bine învăţată, Federaţia să ia caseta şi să vadă ce au făcut arbitrii. Indiferent că pierdem, că ne suspendă sala, nu acceptăm ca nişte golani şă-şi bată joc de noi”.

Concret, nervozitatea primarului a venit dupӑ ce arbitrii partidei nu au dictat nicio sancţiune în prima repriză la un fault asupra Roxanei Gatzel.

„Au luat-o de gât, au trântit-o la pământ şi nu s-a dictat nici 2 minute de eliminare. Roxana nici nu a mai putut juca. Apoi, cea mai bună apărătoare a noastră, Ionela Goran, a fost dată afară după 3 eliminări, încă din minutul 40. Am rămas fără cele mai bune şi jucătoare, iar arbitrii trebuiau să mai dicteze vreo 20 de minute de eliminare în plus pentru formaţia oaspete”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

6 comentarii

Bsi_Hermannstadt

Acum 8 ani

Un limbaj decent folosit de catre d-nul primar si are dreptate in ceea ce spune. Poate a exagerat un pic prin a merge epste arbitrii in vestiar, dar prea se bucura ei de imunitate la bataia de joc pe care o presteaza uneori. Bravo pentru luarea de pozitie!
Raspunde

Horsti von Heltau

Acum 8 ani

Camatarul asta semianalfabet ar face bine sa taca din gura ,dupa cate ca-si bate joc de bugetul orasului Cisnadie prin tot felul de sifonari si smecherii mai are si tupeul sa sara la arbitri,orasul e sarac ,nu-si permite nici echipa de fotbal ,ce sa mai vorbim de handbal,asa-i daca il lasa in pace DNA-UL ...incepe sa se dea prea rotund penibilul asta de huja!!
Raspunde

Unul

Acum 8 ani

Ești probabil un postac de -al primarului asta penal. Dacă vine DNA-ul el pica primul. Un cămătar ajuns "edil" care folosește muuuulti bani publici pentru imaginea proprie Si foloase personale.
Raspunde

Unul

Acum 8 ani

Chestia cu postacul era ptr. cel cu comentariul nr 1.
Raspunde

Iaca

Acum 8 ani

Asta ii din ciclul... io am promovat-o, io o retrogradez!Felicitari domn' primar, ai dat dovada de caracter!Infect.
Raspunde

Scaraoschi

Acum 8 ani

Vanghelie la Bucuresti, Mazare la Constanta, Marincuta la Selimbar, Aldea la Rosia, Huja la Cisnadie... Si totusi acesti semi-analfabeti au fost alesi de 2-3 ori. Nu cumva ei sunt oglinda alegatorilor? Din pacate suntem, inca, prea multi prosti...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus