Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
12°C

Copiii au dat foc unui microbuz, pe Oțelarilor

Copiii au dat foc unui microbuz, pe Oțelarilor

Un grup de copii a dat foc unui microbuz parcat pe strada Oțelarilor, în spatele stadionului Compa.

Vecinii au alertat pompierii ieri după-amiază, când au observat flăcările înălțându-se în parcarea din spatele terenului de fotbal. "În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă jocul copiilor cu focul, au ars microbuzul în totalitate și un autoturism în proporție de aproximativ 50%", spun reprezentanții ISU Sibiu.

Incendiul s-a extins de la microbuz, un Volkswagen Transporter, și la o mașină din apropiere, o Dacie 1310. Ambele autoturisme, spun autoritățile, erau dezafectate și nu mai fuseseră mutate de pe domeniul public de foarte mult timp. Proprietarii au fost somați să le ridice și să le predea unui centru de colectare.

Foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Anonymus

Acum 8 ani

asa ar trebui procedat cu toate masinile pe care proprietarii le lasa abandonate pe strazi blocand trotuare si strazi ca au obrazul gros si nu ii intereseaza sau au pile la primarie si nu le face nimeni nimic...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus