Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Primăria caută firmă care să înlăture buruienile din oraș

Primăria caută firmă care să înlăture buruienile din oraș

Între 0,8 și 1,6 milioane de lei este dispusă să plătească administrația locală pentru înlăturarea lunară a buruienilor care vor crește prin parcuri, pe aliniamentele stradale, în scuaruri și alte zone verzi, precum și pe terenurile care aparțin de școlile din Sibiu. Contractul tocmai a fost scos la licitație de Serviciul de administrare a parcurilor și zonelor verzi, ai cărui reprezentanți precizează că activitatea de înlăturare a buruienilor va trebui executată în perioada aprilie – octombrie. ”Cantitățile propuse pentru serviciile de înlăturare a buruienilor pot fi modificate, prin diminuare în anumite locații și suplimentare în alte locații, fără a depăși valoarea totală a contractului. În cazul în care se constată că în anumite locații nu mai este necesară prestarea serviciilor de înlăturare a buruienilor la ultima trecere, autoritatea contractantă poate renunța la prestarea serviciilor. Serviciile de înlăturare a buruienilor vor fi prestate conform unui grafic. Acesta va fi transmis de către beneficiar prestatorului, la începutul fiecărei săptămâni, cu evidențierea distinctă a locațiilor”, se arată în caietul de sarcini al licitației. Documentația procedurii include și lista zonelor în care firma angajată va trebui să înlăture buruienile. Termenul de depunere a ofertelor de către firmele interesate este 15 aprilie. Durata contractului cadru va fi de 20 de luni, iar cea a contractelor subsecvente, de maxim o lună.

”Prestatorul trebuie să dispună de personal calificat suficient pentru îndeplinirea contractului și care să asigure prestarea serviciilor de înlăturare a buruienilor în parcurile și zonele verzi din Municipiul Sibiu, în conformitate cu cerințele din Caietul de Sarcini. Prestatorul trebuie să aibă în vedere un număr de minim 14 lucrători si un coordonator, în vederea acoperirii concomitente a celor patru sectoare, prin formarea de echipe distincte pentru fiecare sector în parte”, caietul de sarcini al procedurii
 

Vezi lista cu Zonele unde va trebui intervenit pentru inlaturarea buruienilor

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 939

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

D

Acum 8 ani

Cimitirul central este inclus in lista spatiilor unde cresc buruieni?
Raspunde

Dani

Acum 8 ani

Scoateti puscariasii la curatenie!!!! Sa-si castige painea! Nu sa o primeasca gratis.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus