Luni,
03.10.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

Ce facem weekend-ul acesta?

Ce facem weekend-ul acesta?

Concerte, filme, spectacole de teatru și carnaval pe pârtia Arena Platoș. Acestea sunt opțiunile sibienilor pentru distracție în acest sfârșit de săptămână.

Vineri, 12 februarie La teatrul Gong, de la ora 11.00 are loc Atelierul de Creat povești, coordonat de Diana Ribana și recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani.

La Cinema Arta de vineri și până joi, 18 februarie rulează filmele, Orizont (Premiera) ora 14.00, Zoolander 2 (Premiera) ora 16.00, Cum să fii singur și fericit (Premieră), ora 18.00, Deadpool (Premiera) ora 20.30, Năzdrăvanii din Pădure: Speriosul speriosilor - 2D- Sâmbătă- Duminică de la ora 12.00.

La Teatrul Național „Radu Stanca”, comedia spumoasă „Încurcă-i drace” îi va binedispune pe sibieni, de la ora 19.00. Acţiunea spectacolului se desfăşoară într-un hotel londonez, unde ministrul Richard Willy îşi dă întâlnire cu secretara unui lider din opoziţie, deşi ar trebui să participe la o sesiune parlamentară importantă. Situaţia acestora devine una complicată pentru că în cameră descoperă cadavrul unui bărbat. Întrucât raportarea acestui incident ar scoate la iveală relaţia de adulter dintre cei doi, protagoniştii se hotărăsc să ascundă corpul acestuia. Planurile lor vor fi date, în schimb, peste cap prin intervenţia altor personaje ce transformă scena într-una plină de haz şi suspans.

incurca-i-drace La Aerodromul Măgura, de la ora 21.00, cei mai cunoscuți oameni din industria muzicală underground, vin să se-ntâlnească cu publicul sibian și nu numai! Subcarpați, C.T.C, Frații Grime, Silent Strike, Dex și dj K-lu b2b Sauce vor întreține atmosfera. Bilete: Early bird - 45 Ron, iar la intrare: 60 Ron.

subcarpati În Music Pub vor concerta băieții de la Antract. Concertul va începe de la ora 22.00, iar prețul unui bilet este de 30 de lei.

antract Sâmbătă, 13 februarie Carnaval pe pârtie la Arena Platoș, sâmbătă 13 februarie, de la ora 10.00 vor avea loc jocuri distractive: tir cu arcul, tras de funie, fotbal în clăpari, concurs de ollie peste ștachetă cu snowboardul și multe altele. La final va fi premiat cel mai reușit costum și cea mai haioasă gașcă costumată.

carnaval La Teatrul Gong, spectacolul „Alice” va fi din nou pus în scenă, de la ora 18.00. „Alice” este un spectacol deopotrivă pentru copii şi părinţi căci, într-un limbaj contemporan şi cu o vizualitate modernă, ce pune întrebări despre relaţia dintre ei, despre faptul că tiparele pe care lumea le impune nu sunt întotdeauna corecte şi că propria lor personalitate şi propriile lor dorinţe sunt cele care contează cu adevărat, dincolo de aparențe. Ritmat și haios, spectacolul de la Sibiu este unul dătător de energie și conturează un loc al visării și al descoperirii.

Seara, de la 19.00, Teatrul „Radu Stanca”, pune în scenă o altă comedie, „Îmi place cum miroși”, în regia lui Șerban Puiu. Textul pus în scenă la Sibiu se concentrează în jurul a trei protagonişti: Andy Hobart (Adrian Matioc), Norman Cornell (Ciprian Scurtea) şi Sophie Rauschmeyer (Ofelia Popii). Povestea celor trei este fixată undeva în San Francisco, în anii '60, şi se desfăşoară în jurul unui triunghi amoros. Andy şi Norman sunt doi tineri cu ideologii radicale, care împart acelaşi apartament, ce serveşte şi drept sediu pentru mica lor afacere, redacţia ziarului Prăbuşirea. Sophie este o fostă înotătoare olimpică, susţinătoare a politicii americane, care se mută în apartamentul de lângă cei doi. Norman se îndrăgosteşte la prima vedere, dar Sophie nu îi împărtăşeşte sentimentele. Având în vedere obsesia lui Norman pentru Sophie, Andy se hotărăşte să o angajeze doar pentru a-l determina pe acesta să scrie în continuare pentru ziar. În momentul în care Sophie se îndrăgosteşte de Andy, ziarul şi prietenia dintre cei doi colegi sunt puse în pericol.

imi-place-cum-mirosi

Duminică, 14 februarie La Teatrul Gong, cei mici vor afla Povestea celor trei purceluși…care sunt patru. Spectacolul va începe la ora 11.00 și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.

teatru CINE M-A văzut la Habitus, continuă cu filmul Orizont, un thriller 100% românesc, Orizont, cel de-al treilea lungmetraj al regizorului Marian Crișan. Proiecțiile de gală, în prezența echipei filmului, vor avea loc duminică, 14 februarie, de la orele 18.00 și 20.00, la Librăria Habitus.

12541135_450994295090251_2868545406274882309_n

La Teatrul „Radu Stanca”, de la ora 19.00 va fi prezentat spectacolul „Opinia Publică”, în regia lui Theodor-Cristian Popescu. spectacolul – şedinţă cu publicul după textul omonim scris de Aurel Baranga în perioada comunistă şi prezintă o incursiune aproape antropologică prin care se reconstruieşte, cu mult umor şi cu seninătate, contextul social şi uman al acelor vremuri.

În Sala Festică a bibliotecii Astra va avea loc spectacolul Antisocial de Bogdan Georgescu; Text dezvoltat prin tehnici de Artă Activă împreună cu actorii spectacolului. Acesta va incepe de la ora 19.00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus