Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Patru firme se luptă pentru refacerea marcajelor rutiere în Sibiu. Contract estimat la 2,3 milioane

Patru firme se luptă pentru refacerea marcajelor rutiere în Sibiu. Contract estimat la 2,3 milioane

În data de 9 februarie a fost expirat termenul limită pentru depunerea ofertelor pentru refacerea marcajelor rutiere în tot Sibiul, patru firme arătându-se interesate de licitație.

Procedura de achiziție pentru acest contract a fost inițiată de Primăria Sibiu în luna ianuarie.

“Refacerile marcajelor rutiere sunt lucrări curente, însă foarte importante din punct de vedere al siguranței în trafic. Până la termenul limită au depus oferte patru firme - două din Sibiu, una din București și una din Mureș. Dorim să încheiem acest contract cât mai repede pentru ca în martie să înceapă deja lucrările efective”, a declarat Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.
Caietul de sarcini pentru această procedură prevede realizarea a 163.000 metri pătrați de marcaje rutiere transversale și longitudinale, marcajele trecerilor de pietoni, cele pentru pistele destinate bicicletelor și cele de delimitare a spațiilor de parcare, a stațiilor de autobuz și a locurilor destinate autovehiculelor de taxi.

Valoarea estimată a contractului pentru refacerea marcajelor este de 2,3 milioane de lei, însă valoarea efectivă a acestor lucrări va rezulta după evaluarea ofertelor și atribuirea contractului valabil pentru 12 luni.

Citește și:

”Orbecăiți?” Contractul pentru marcajele rutiere din Sibiu, anulat a doua oară

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

sibian

Acum 8 ani

pe gladiolelor, dupa marea asfaltare, aproape in iarna, s-a marcat si trecerea de pietoni din fata de la dentza. acum e aproape stearsa. dupa ce s-au inlocuit bordurile nu s-au mai reparat si trotuarele. iti trebuie senile sa treci strada pe trecerea de pietoni. primaria nu vede. rutiera nu vede. politia locala nu vede. probabil comtram-ul si-a luat banii. cine aia a mea trebuie sa-i sesizeze pe chiorii astia care "lucreaza" la stat sa ia masuri pentru refacerea trotuarului? pe acolo trec dimineata o gramada de copii. sper ca tampitii aia de la primarie care au semnat la receptia lucrarii sa nu se simta defaimati. o sa am grija sa li se duca faima de kkti cat e sibiul de mare.
Raspunde

hai cu lavabila!

Acum 8 ani

hai cu lavabila ca poate nu mai ploua atata si de data asta va tine mai mult de 6 luni!
Raspunde

Pavelele locale

Acum 8 ani

De obicei garantia pentru marcaje e de 6 luni sau pana la 2 ani in functie de ce se pune pe jos, dar perioada aplicarii, conditiile in care se aplica si mai ales experienta si dotarile celor care aplica sunt cele mai importante. A se vedea care din firmele care castiga licitatiile in general chiar fac lucrarea respectiva...asta chiar e un lucru interesant.
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

n-au trecut nici macar 6 luni
Raspunde

eu

Acum 8 ani

ma gandesc si eu asa ... : nu ar fi mai bine sa fie rezolvate inainte de " picturile " pe asfalt gaurile din acesta !? zau de nu dar imi e sila sa mai ies cu masina ptr ca nu e strada sa nu fie gaurita sau cu transee in oras ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus